Aktywne Wpisy

Emerald84 +63

KingaM +27
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

Jeśli ktoś chciałby spróbować lokalnego specjału (albo jeszcze lepiej - dać na prezent, bo to czad - wóda z Wietnamu!), to mogę legalnie przewieźć 2 takie butelki. Pamiętajcie - sloty są ograniczone do dwóch.
Okiem testera: odrzuciłem inne marki, jako niesmaczne. Ja w ogóle nie lubię wódzi, ale ta jest delikatna i wchodzi jak woda. Jedyny minus - tylko 29,5%. Są mocniejsze, ale w większych butelkach. Smakują tak samo. Tu mamy pół litra.
Po więcej info, albo specjalnych zamówień - PW.
Śmieszkom dziękuję - nie przywiozę wam #wietnamka *, bo leci ze mną tylko moja własna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#azja #alkoholizm #a-----l #wodka #18+
źródło: 12177
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Rozdeptany_Jez:
Zresztą, nie wiedziałbym gdzie warto, bo tutaj mnie wprowadziła była dziewczyna i pokazała mi co i jak. Obecna nie jest ani z HCMC, ani z Hanoi i to ja ją prowadzę ;)