Niedawno oglądałam z dzieckiem całą sagę Zmierzch dla śmiechu, a starszy dostrzegł książkę z tej serii na domówce u swojej dziewczyny. Pożyczył dla mnie - dla beki, żebym sobie "młodość" powspominała. Okazało się, że ta książka została wydana niedawno (kilka lat temu), gdzie za mojej "młodości" autorka powiedziała, że jej nie wyda, bo wyciekły fragmenty do internetu. Specjalnie wcześniej z sylwestra wróciłam, żeby poczytać. Dzisiaj jest pieczenie dupki, donosy do ojca i #gorzkiezale, bo madka siedzi i czyta od nocy i się domem nie zajmuje. Aż mnie w krzyżu już łupie. #czytajzwykopem #czytajzkindle #bekazmadek #czytanie #madka
@adrninistrator: na pewno bardziej mi sie podoba z jego punktu widzenia poki co, ale Belli nigdy nie lubiłam. Milo jest wrócić do tego lekkiego, nieco mdłego uniwersum, tak dla lekkości i odświeżenia.
Okazało się, że ta książka została wydana niedawno (kilka lat temu), gdzie za mojej "młodości" autorka powiedziała, że jej nie wyda, bo wyciekły fragmenty do internetu.
Specjalnie wcześniej z sylwestra wróciłam, żeby poczytać. Dzisiaj jest pieczenie dupki, donosy do ojca i #gorzkiezale, bo madka siedzi i czyta od nocy i się domem nie zajmuje. Aż mnie w krzyżu już łupie.
#czytajzwykopem #czytajzkindle #bekazmadek #czytanie #madka
Co to życie i śmierć?
Podoba ci się zmierzch z perspektywy Edka? Ja myślałem że Bella była sraką, ale okazało się że Edek był jeszcze większym srakiem hehe
Milo jest wrócić do tego lekkiego, nieco mdłego uniwersum, tak dla lekkości i odświeżenia.