Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Soothsayer +58
Muszę przyznać że tak łaskawego lipca w kwestii upałów to ja nie pamiętam, bardzo mi się podoba taka pogoda, jest na tyle ciepło żeby polatać na krótko, na tyle zimno se można założyć długi rękaw czasem, można normalnie autem jeździć bez klimy i ogrzewania, czasem se popada czasem słoneczko, a nie 24/7 patelnia bez wytchnienia przez tygodnie

Od kilku lat, a może więcej, na filmweb wchodzę jedynie na chwilę, gdy chcę coś na szybko sprawdzić, bo bazę mają sporą. Ale jak tylko sprawdzę to szybko wychodzę z niej.
Nie wiem. kto mógł wpaść na tak nieczytelną stronę, która działa potwornie wolno i wczytywane są, jak w stronach plotkarskich, automatycznie włączane filmiki.
Jprdl, jest to dla mnie najgorzej zrobiona strona z tych popularnych.
#popularnaopinia #takaprawda #filmweb #film #webdev
Przejrzystą stroną jest wykop. Z ublockiem jest gitówa. A filmweb zwalnia mi na moim lapku z 2019 roku, z 16gb ramu.