Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@ambasada_oskariatu: w sumie tobie mój komentarz wyżej też może posłużyć jako odpowiedź. Tu nie chodzi o odebranie im ostatniego miejsca. Tylko o to żeby przestali toksycznie niszczyć innych
  • Odpowiedz
  • 1
@WujekMokrePalce: czemu kłamiesz? Gdzie chroniłem majtczaka z----e? Byłem przeciwko hejtowani kogoś kto niczego złego nie zrobił jak na przykład żona majtczaka.
Ale skoro dla ciebie to to samo to nie dziwię się że jesteś przegrywem. To s----------e masz po prostu w swojej głowie.

I wcale nie potrzebuje się dowartościowywać. Bo to że ktokolwiek na tym świecie jest lepszy od was to akurat najzwyklejsza oczywistość. XD zwłaszcza jak ktoś ma potrzebę
  • Odpowiedz
  • 0
@PawelW124: no ja też :) potem siadłem na kanapę z kawusią i stwierdziłem że zobaczę sobie co tam w gorących… i przegrywy nie zawiodły bo jedyne co tu można znaleźć to ich ściek jadu i toksyczne wpisy :)
  • Odpowiedz
  • 0
@WujekMokrePalce: jeśli napiszę, że nie lubię lodów czekoladowych to będzie to oznaczać, że sernik z rodzynkami jest najlepszy na świecie?
Jesteś przegrywem bo jesteś najzwyklejszym debilem który nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafi. Jeśli uważam że jazda na dojazdówce albo zamulanie na lewym (co widać na video z wypadku) oznacza że Majtczak jest niewinny to idź typie na leczenie (z resztą tylko tam się nadajesz)
  • Odpowiedz
@Notes: Nie no a wszyscy co Cię zjechali w komentarzach to też przegrywy, każdy kto się ze mną nie zgadza jest przegrywem z tagu. Obwinianie ofiary w każdym komentarzu pomimo całkowitej winy banana to nie bronienie Majtczaka, to było złe, że zabił rodzinę, ale pomyślmy chwilę czy sobie nie zasłużyli XD Dalej nie dyskutuję, toksyków trzeba po prostu na czarną dawać, żeby ten portal można było przyjemnie czytać
  • Odpowiedz