Wpis z mikrobloga

Dzien dobry w nowym roku.

Mam pytanie, użyłem opcji szukaj na steam i Google, ale nie umiem znaleźć gry Skeletal: Deadly Shuffle, która została wydana w zeszłym roku 2025. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Bardzo chciałem w nią zagrać, jestem pewien że developer i wydawca ogłosili że wyjdzie w 2025.

Dziękuję i pozdrawiam.

#kiszak
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 17
@rancorn: Deweloper ma tendencję, by przesiąkać ostatnią grą w jaką grał i całkowicie zmienił koncepcję swojego produktu zaczynając zupełnie od zera. Współpracownicy mogą dzięki temu wpisać sobie do CV pracę nad wszystkimi gatunkami gier (tzw. CV-driven development). Pozdrawiam
  • Odpowiedz
  • 2
@Maye: rozumiem, ale główny CEO projektu mówił że wyda grę w pół roku, aby udowodnić, że wydawanie gier jest proste i cała branża gamedev to idioci bo mówią że zdarzają się problemy po drodze. Uważam że miał całkowitą rację, np. taki Assassin Creed i Ghost of Yotei to takzwane ALE ULEPY SMIECH PAWIANA, dlatego wiem że to ekstremalnie łatwe wydać grę w pół roku. Nie mogę jednak jej znaleźć, czy
  • Odpowiedz
  • 10
@rancorn: Muszę Cię zmartwić, ale jeżeli nie masz wykupionego platynowgo członkostwa VIP na discordzie dewelopera z udokumentowanym opłaceniem co najmniej pięciu pozycji ze sklepu all-dead, to i tak przegapisz premierę tytułu Skeletal: Deadly Shuffle. Wydawca postawił na dostęp zamknięty (marketing z rodzaju "szczelna bańka"), by sprzeciwić się praktyce płatnych przedpremier robiąc płatną popremierę.
  • Odpowiedz