Aktywne Wpisy

aa-aa +65
Cholerne globalne ocieplenie jakbyś wyrzucał nakrętki od butelek do śmietnika albo nie mieszał odpadów tylko miał te 7 worków na śmieci do segregowania jak prawdziwy europejczyk to by tego upału teraz nie było
źródło: 1000002489
Pobierz
Sonny86 +538
źródło: temp_file6435190420406572329
Pobierz

#psiarze #fajerwerkarze #sylwester
@yet_another_user: kek gratuluję pierwszemu z urazem czytania ze zrozumieniem :) napisałem przecież że biorę kupoworki żeby sprzątnąć
Wychodząc z domu z psem nie wychodzę bez przygotowania. Zanim wyjdę pakuję plecak z dwoma zapasami worków na wypadek sraczki. Do tego dodaje wiadro wody i mopa gdyby pieseu narobił na powierzchni płaskiej. Pakuję też zestaw środków do czyszczenia płytek, paneli i pakietów. Biorę też podkaszarke specjalnie do wycięcia fragmentu trawnika na którym mój pies zrobi dwójkę. A co do usuwania efektów jedynki nie ma się co szczypać na ten
@chaszczyk: Tak po prawdzie to dokładnie tak powinniście skoro się uparliście że codzienne sranie na trawnik na mieście jest wam niezbędne do życia.
Ale śmiej się dalej i jednocześnie czepiaj się o 5
No, niesamowity ubaw mamy, tylko jakoś nie z tego, z czego byś chciał :D
@yet_another_user: ta, gdyby nie psy to kraj bylby czysty i wspanialy. zdjecie oczywiscie przypadkowe.
źródło: obraz
Pobierz#drama #afera #2026 #wykop
Post jak post częściowo jest bajtem na takich zapalencow jak ty częściowo co inteligentniejszym ma pokazac że "piękna tradycja" generuje stosy zalegajacych śmieci nie mniej niż ta niesprzatajaca cześć pisarzy - mnie oni też irytują a po tych trawnikach chodzę częściej niż ty. Ciebie taki wniosek