Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +163
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +17
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

A więc ruszamy - do tej pory 6 osób zgłosiło tematy - zostały wrzucone do excela.
Pierwsze losowanie moje tematy omijają, więc z tych 6 osób wylosowano:
410853 mod 6 = 3 -> Inevera (i już się robi podejrzanie...)
Temat - jeden z trzech nadesłanych:
338710 mod 3 = 1 -> "Co robimy w ukryciu, czyli mroczne tajemnice Mirabelek i Mirków"
Myślę, że ciekawie może być...
Także zapraszamy do zabawy wszystkich rysujących, uczących się jak i tych, którzy w nowym roku postanowią sobie popróbować.
Technika dowolna - jedyne czego nie uznamy, to wrzucenia pracy wygenerowanej w całości przez AI na podstawie prompta.
Termin nadsyłania prac - do końca stycznia 2026.
Taguję:
#glupiewykopowezabawy #rysujzwykopem #malarstwo #sztuka
Wołać wszystkich, którzy nie skomentują, a bawili się wcześniej, będę po Sylwestrze.
Najlepszego w nowym roku!
@smiech2: kuźwa, ale się trudne wylosowało...
A propos tematu - w tym samym czasie wlazłem w gorące na mirko, gdzie ukazał mi się taki wpis xD
Jak to tera odzobaczyć...
źródło: f3fd8a00fb73f1aa7b69a724e8cc14b680b2c478fe5fe3d494bbf24171f52ee5
PobierzSzkoda, że najpierw się robi, a potem się myśli...
@jeden_na_dziesiec: to będzie elitarne grono ;-)
@maegalcarwen
@abcgggggggggggggggggggggggggggggggg
@
źródło: obraz
PobierzEdit: właśnie doznałam olśnienia ;v więc może coś powstanie, czasu jeszcze trochę jest ;)
Czy ten sekret to:
"Kiedy po kolejnej podwyżce stóp procentowych przychodzi jeszcze rachunek za wodę i dociera do ciebie, że płakanie pod prysznicem nie wchodzi już w grę."
?
Co do generowania przez
A refki takie, że drukuję, podkładam sobie na taką podświetlaną planszę i rysuję widząc ją w tle, to używałem do rysowania obrazków dla znajomych z jakichś tam okazji (np. ślub syna