Wpis z mikrobloga

Teraz nagle każdy wyrocznia i prorok, że on widział, że umorzą, on się zna, kartonowe państwo, i każdy głupi jak myślał, że będzie inaczej.

#kononowicz #patostreamy
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja byłem umiarkowanym pesymistą, ale jak to ciągnęli ponad pół roku, to już myślałem że postawią chociaż jakieś zarzuty na odwal się, zaproponują Sławkowi chociaż te 3 miesięce. No ale cóż, Socjalistyczna Rjebuplika Biełajego Stoka ma swoje prawa
  • Odpowiedz
@Desire22: Mexicano na jednym z ostatnich gniotów święte słowa powiedział, widzowie uważają zdanie i racje tego komu akurat wiatr wieje w żagle, po wywiadzie u szalonego (gdzie trzeba przyznać Olo wypadł świetnie) już miała być zapewniona grupa przestępcza dla Lateksów. Tak samo z WSW, po śmierci Jora jak pojechał do Leszka do szpitala był zachwyt jaki to on nie detektyw, potem kupki piasku i wszyscy od początku wiedzieli. Inny przykład
  • Odpowiedz
@Desire22: ja mimo mojej krytycznej postawy względem Wójcika, w tym przypadku liczyłem na to, że pójdzie po jego myśli. Jednakowoż ten wyrok nie zmienia jednej rzeczy. Rudzielec nie jest w stanie pokazać niczego, co potwierdzałoby, że motywacją była pomoc Kononowi, a nie pazerny skok na kasę. Wyrok swoje a opinia publiczna swoje. Podobnych sytuacji jest wiele, w naszym kraju Dubiel czy Candy Montgomery w USA.
  • Odpowiedz
@Desire22: ja myślał że nie umorzą i coś zrobią, może ja głupi jestem że wierzyłem w urzędy i ich skuteczność, no ale byłem pozytywnie nastawiony

W sumie dalej jestem, bo jeszcze może się coś wydarzyć co zmieni całą sprawę ale zobaczymy
  • Odpowiedz