Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 2
@LeVentLeCri: To jeden z ataków. Ogólnie ma 3, ale tak, trzeba go najpierw osłabić kontrą, żeby dostać w ogóle szansę na jakikolwiek atak. Gra w ogóle tego nie sugeruje w jakikolwiek sposób i ja przez 15 minut unikałem ciosów i się wkurzałem czemu nie jest moja kolej xD
Jak się dowiedziałem, że trzeba parować, to też było ciężko, bo zwłaszcza przy tym kombo 8 ciosowym, jedno parowanie musiało się nie
  • Odpowiedz
@bomba4: A ok. Ja go sobie zostawiłam na później, jak już mialam trochę wyższy level postaci. Gość był na jednego strzała. U mnie chyba od kontry zginął, bo wtedy nie stosowałam jeszcze Pierwszego Uderzenia i musiałam czekać na swoją turę.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@LeVentLeCri: ja w ogóle kontry nie stosowałem, bo nie chciało mi się uczyć wyczucia w którym momencie to robić xD

Z większością bossów póki co walczyłem od razu. Przez to jedna walka trwała ponad godzinę. Mówimy o jednej próbie, a nie sumie wszystkich prób xD
  • Odpowiedz
Strasznie źle zaprojektowany przeciwnik.

@bomba4: źle zaprojektowany, bo nie mogłeś sobie z nim poradzić? xD

ja w ogóle kontry nie stosowałem, bo nie chciało mi się uczyć wyczucia w którym momencie to robić xD

Mechanika walki z tym bossem opiera się na kontrze i przełamaniu. Tobie się nie chciało uczyć kontry, więc to boss jest źle zaprojektowany. Absurdalny wpis xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Jailer: jest źle zaprojektowany, bo gra w żaden sposób nie sugeruje, że robiąc uniki będziesz je robił do usranej śmierci. To, że system walki jest taki nie jest problemem, bo używając pikto możesz mieć w to wywalone
  • Odpowiedz