Wpis z mikrobloga

@zielony_bialy_niebieski: tak. Pamiętasz rok temu jak delete dostał ten gościu z antici co mówili o nim że jest najbogatszym graczem w tibii? Z wypoconego hajsu wysyłali mu tc i dostał delete, dopiero po reklamacjach cofnęli mu to ale i tak przestał grać bo stracił domki warte po parę kkk a w rekompensacie dostał 90 dni pacca 🤣
  • Odpowiedz
  • 0
@moniek9: mirku, zapewne masz rację co do ogółu, że cipsoft jest nie przewidywalny. Co mi się jednak nie podoba to to, że kwestionujesz moja uczciwość swoimi komentarzami, co nie powinno mieć miejsca. Nie chciałem tego nigdy pisać bo to tak jakby oczywiste dla mnie, ale jeżeli ktokolwiek wziął odemnie coiny i okazało by się że cipsoft mu je zabrał, niech napisze. Transakcje zawsze można wycofać.
  • Odpowiedz
@shaelix92: kwestionuje ogólnie kupowanie tc od nieznajomych gdzie masz oficjalnych resellerow co sprzedają po 39. Tego nie mogę zrozumieć. Jeszcze jak chcesz to fakturę możesz dostać
  • Odpowiedz
  • 0
@moniek9: jestem oficjalnym resellerem, jak Ci sie nudzi to możesz mi spróbować udowodnić że nie jestem, ale ja się nazywam oficjalnym resellerem, i co nam Pan zrobisz xD?
  • Odpowiedz
@shaelix92: jeżeli to prawda to przepraszam za zamieszanie. Moj wpis miał na celu ostrzec innych przed możliwymi konsekwncjami kupowania tc od „no name”. Masz jakiegoś dc czy coś? Z chęcią zapiszę sobie.
  • Odpowiedz