Wpis z mikrobloga

No nie najmilsza ta akcja na #s7 - niektórzy chyba nadal od wczoraj stoją? Jedziesz sobie z rodzinką na legalu z Gdańska do Warszawy, gdzie od lat nie było jakiegoś większego śniegu, a tu jeb jesteś uwięziony na wiele godzin w aucie. Przy wszechobecnych stacjach paliw pewnie mało kto bierze na drogę kanapki i herbatę w termos, a nawet jeśli to nie jakieś wielkie zapasy. Także ja tym ludziom współczuję.

Sam tak raz stałem przez 8 godzin na przełęczy Brenner jak wracałem z Włoch i dowaliło śniegu tak, że droga była wiele godzin zablokowana, ale na wysokości 1400 m n.p.m. to trochę mniej zaskakujące. Szczęśliwie większość tego czasu spędziłem na wypasionej stacji paliw, gdzie nawet pizza była - w ostatniej chwili udało się odbić i zjechać z autostrady. Jakbym miał siedzieć te 8 godzin w aucie to bym to dużo gorzej wspominał.
#zima #snieg #motoryzacja
Drzamich - No nie najmilsza ta akcja na #s7 - niektórzy chyba nadal od wczoraj stoją?...

źródło: IMG_1216

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przy wszechobecnych stacjach paliw pewnie mało kto bierze na drogę kanapki i herbatę w termos, a nawet jeśli to nie jakieś wielkie zapasy.

@Drzamich: tego to pewnie mało kto, ale ja wożę w aucie parę butelek z wodą w razie W.
  • Odpowiedz