Wpis z mikrobloga

@Momento83 też się nie znam, ale za każdym razem gdy robiłem takie zdjęcia to trzeba grzecznie się ustawić i czekać. Ciężko mi sobie to wyobrazić by z r-------a dłonią pozować do zdjęc nie czując bólu a jucha cieknie po nogach ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Andrzej_Tate: nie cieknie. Przy zdjęciu tej "piąstki" widać, że jest zabandażowana.
Taką rękę trzeba tak czy siak operować. Chyba lepiej poświęcić te 5 min na zdjęcie (które raczej robi się szybko, bo nagła sytuacja) niż operować na ślepo.
  • Odpowiedz
@DEMONzSZAFY Tak to się może skończyć równie dobrze u najbardziej rozważnej osoby. Moja sąsiadka kiedyś odpalała fajerwerki i trafiła na jakieś trefne g---o, przez które straciła oko. I to wszystko, żeby przez chwilę pooglądać kolorki na niebie. Nie warto.
  • Odpowiedz
@Andrzej_Tate: nic nie cieknie po nogach, tylko kaszanka z palców jest ładnie zawinięta opatrunkiem z kokardką. I z bólu się raczej nie zwija, bo dostaje w szpitalu czy tam w karetce leki przeciwbólowe. Pewnie takie mocniejsze. A zdjęcie jest po to żeby chirurg zobaczył gdzie w-----o kości, które nie są na swoich miejscach. I taki klient nie czeka w kolejce. Wchodzi priorytetowo, cały na biało i przez niego reszta czeka
  • Odpowiedz
@Momento83: ale wiesz ze to jakis procent i to same ułomy typu pa tera wypuszcze ja z reki na sekunde przed wybuchem? Xd bo wadliwe produkty to wgl jakis mikroskopijy promil xp
  • Odpowiedz