Wpis z mikrobloga

Wszyscy mistrzowie kierownicy „jadę 80 na 120, bo to bezpieczna prędkość” zatrzymali się na S7, bo przecież oni się czuli zagrożeni jak śnieg padał i adekwatnie było się zatrzymać XD skoro bezpieczniej jest stanąć niż się poruszać 20-30kmh to teraz stójcie i marznijcie bezpieczni kierowcy. Może was jutro odholują.

Dobrze, że zablokowaliście drogę, piaskarka nie dojedzie szybko. Moje gratulacje XD
#motoryzacja #zima #snieg #polska #wypadek
Essapierds2007 - Wszyscy mistrzowie kierownicy „jadę 80 na 120, bo to bezpieczna pręd...

źródło: 80477_zima-paralizuje-drogi-w-regionie-s7-zablok_1

Pobierz
  • 88
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1X6D: czekam teraz na odpowiedzi tych bezpiecznych o tym, że on jedzie powoli, bo z małym dzieckiem. To niech teraz z małym dzieckiem stoi w zaspach.

To ten sam typ bezpiecznego kierowcy, który nie wyłamie szlabanu stojąc na przejeździe kolejowym, bo sobie auto zarysuje XD i czeka aż intercity się wbije w auto, w myśl zasady, on jechał, ja stałem, on winny XD
  • Odpowiedz
@jarek-trance: nie trzeba być mistrzem kierownicy, żeby jechać 30kmh po śniegu. W krajach skandynawskich ludzie potrafią jechać 80/80, 100/100 a u nas nie. Tam po zaśnieżonej drodze nawet bez kolców ludzie jeżdżą.

Gdyby jak pisał @Kolarzino, tirowiec myślał na drodze to nie blokowałby wszyskich pasów. Do tego trzeba myśleć, a jak sie jest tirowcem to się myśli jak tu jechać komuś na dupie w zabudowanym i jak tutaj
  • Odpowiedz
@Essapierds2007: chłopie za trudne dajesz, u nas i naszych zachodnich braci jak deszcz pada to już jest mordor. jak snieg sypie to albo sie jedzie szybko i snieg nie zdarzy osiaść na drodze albo kabina do kabiny wtedy nie napada i czekacie na pług xD
  • Odpowiedz
@maszszluga: ile już stoisz w korku? Opony zimowe też pewnie niezałożone? Ale piecze, oddaj prawko i wsiadaj w komunikację miejską. To dla takich jak ty.

Na insta nie skomentowałeś, bo by cię wyśmiali po profilowym
  • Odpowiedz
@Essapierds2007: najlepsze że pare cm sniegu a przekaz jakby tam był armagadeon i metrowe zaspy, kobiety z dziecmi uwięzione w autach, korposzczury wyzywają się o to czy elektryk czy spalinowy jest lepszy do stania w korku pod sniegiem, pomoc wojska na wczoraj potrzebna, polecam odpalić twitera, pokazało mi wpis jakiegoś debila którego nawigacja w ramach ominięcia korków wyprowadziła w jakąś zapomnianą drogę na zadupiu i stoi w sniegu xd
  • Odpowiedz
@Essapierds2007: @jarek-trance cie złomuje faktami a Ty zamiast przyznać się do nieuzasadnionej przyp*rdolki, to odpisujesz "nie trzeba być mistrzem kierownicy, żeby jechać 30km/h".
No ja pi'rdole xD
Jeszcze raz, jak 5 letniemu dziecku - twoje jechanie po ludziach w korku jest debilne, bo w tej konkretnej sytuacji to Tiry stanęły w poprzek drogi w obie strony. I choćbyś się samozwańczy mistrzu kierownicy chciał tam zesrać to i tak stałbyś
  • Odpowiedz
@jarek-trance: on by ich ominął poboczem, spychając innych lub jechałby za karetka gdyby miała korytarz życia bo tacy jak on żyją szybko a innych jak już sam się wypowiedział: mają za nic, mistrz kierownicy i szybkiego życia, zero rigczu ale teraz to nazywa się przebudzenie świadomości chłopskiego rozumu.
  • Odpowiedz