Wszyscy mistrzowie kierownicy „jadę 80 na 120, bo to bezpieczna prędkość” zatrzymali się na S7, bo przecież oni się czuli zagrożeni jak śnieg padał i adekwatnie było się zatrzymać XD skoro bezpieczniej jest stanąć niż się poruszać 20-30kmh to teraz stójcie i marznijcie bezpieczni kierowcy. Może was jutro odholują.
@1X6D: czekam teraz na odpowiedzi tych bezpiecznych o tym, że on jedzie powoli, bo z małym dzieckiem. To niech teraz z małym dzieckiem stoi w zaspach.
To ten sam typ bezpiecznego kierowcy, który nie wyłamie szlabanu stojąc na przejeździe kolejowym, bo sobie auto zarysuje XD i czeka aż intercity się wbije w auto, w myśl zasady, on jechał, ja stałem, on winny XD
@Essapierds2007: Samochody ciężarowe nie podjechały pod wzniesienia i zablokowały przejazd. W obu kierunkach. Nawet taki mistrz kierownicy jak ty by tam stanął jakby tam był i miał pojęcie o czym pisze.
@jarek-trance: nie trzeba być mistrzem kierownicy, żeby jechać 30kmh po śniegu. W krajach skandynawskich ludzie potrafią jechać 80/80, 100/100 a u nas nie. Tam po zaśnieżonej drodze nawet bez kolców ludzie jeżdżą.
Gdyby jak pisał @Kolarzino, tirowiec myślał na drodze to nie blokowałby wszyskich pasów. Do tego trzeba myśleć, a jak sie jest tirowcem to się myśli jak tu jechać komuś na dupie w zabudowanym i jak tutaj
@Essapierds2007: dzisiaj jechałem autostradą jakieś 140 bo czarna tylko mokra. Na poboczu śnieg. Kilka samochodów minąłem co jechali z prędkością taką jakby ten śnieg był na pasie ruchu.
@Essapierds2007: chłopie za trudne dajesz, u nas i naszych zachodnich braci jak deszcz pada to już jest mordor. jak snieg sypie to albo sie jedzie szybko i snieg nie zdarzy osiaść na drodze albo kabina do kabiny wtedy nie napada i czekacie na pług xD
@maszszluga: ile już stoisz w korku? Opony zimowe też pewnie niezałożone? Ale piecze, oddaj prawko i wsiadaj w komunikację miejską. To dla takich jak ty.
Na insta nie skomentowałeś, bo by cię wyśmiali po profilowym
@Essapierds2007: daj Pan spokój, ja rozumiem że trzeba tępić brawurową jazdę, ale na drogach pełno czołgistów, na DK ograniczenie 90, a cisną po 40 km/h, dramat.
@Essapierds2007: najlepsze że pare cm sniegu a przekaz jakby tam był armagadeon i metrowe zaspy, kobiety z dziecmi uwięzione w autach, korposzczury wyzywają się o to czy elektryk czy spalinowy jest lepszy do stania w korku pod sniegiem, pomoc wojska na wczoraj potrzebna, polecam odpalić twitera, pokazało mi wpis jakiegoś debila którego nawigacja w ramach ominięcia korków wyprowadziła w jakąś zapomnianą drogę na zadupiu i stoi w sniegu xd
@Essapierds2007: @jarek-trance cie złomuje faktami a Ty zamiast przyznać się do nieuzasadnionej przyp*rdolki, to odpisujesz "nie trzeba być mistrzem kierownicy, żeby jechać 30km/h". No ja pi'rdole xD Jeszcze raz, jak 5 letniemu dziecku - twoje jechanie po ludziach w korku jest debilne, bo w tej konkretnej sytuacji to Tiry stanęły w poprzek drogi w obie strony. I choćbyś się samozwańczy mistrzu kierownicy chciał tam zesrać to i tak stałbyś
@jarek-trance: on by ich ominął poboczem, spychając innych lub jechałby za karetka gdyby miała korytarz życia bo tacy jak on żyją szybko a innych jak już sam się wypowiedział: mają za nic, mistrz kierownicy i szybkiego życia, zero rigczu ale teraz to nazywa się przebudzenie świadomości chłopskiego rozumu.
@music_has_the_right_to_children: dobrze dobrze, stój sobie dalej, zaraz przyjadą i ci przywiozą bułki i herbatę w termosie. Nie denerwuj się. Ważne że bezpiecznie stoisz. Dobrze, że zwolniliście przed ciężarówkami, bo 3cm śniegu skutecznie blokuje jazdę.
@Hubbabubbastyle: niedługo przyjadą, oszczędzaj baterię w telefonie
@Essapierds2007: juz po twoim hejcie na toyoty wiedzialem, ze coś ci pod kopułą nie gra, ale ten wpis to tylko potwierdził xD ludzie Ci tłumaczą jak komu dobremu, a ty dalej swoje
Dobrze, że zablokowaliście drogę, piaskarka nie dojedzie szybko. Moje gratulacje XD
#motoryzacja #zima #snieg #polska #wypadek
źródło: 80477_zima-paralizuje-drogi-w-regionie-s7-zablok_1
PobierzTo ten sam typ bezpiecznego kierowcy, który nie wyłamie szlabanu stojąc na przejeździe kolejowym, bo sobie auto zarysuje XD i czeka aż intercity się wbije w auto, w myśl zasady, on jechał, ja stałem, on winny XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdyby jak pisał @Kolarzino, tirowiec myślał na drodze to nie blokowałby wszyskich pasów. Do tego trzeba myśleć, a jak sie jest tirowcem to się myśli jak tu jechać komuś na dupie w zabudowanym i jak tutaj
Komentarz usunięty przez moderatora
@znowuzapomnialemhasla: i pewnie tak było. Jeszcze ten bezpieczny pewnie zwalniał bo się bał szybciej podjeżdżać pod tą niebezpieczną górkę.
Na insta nie skomentowałeś, bo by cię wyśmiali po profilowym
No ja pi'rdole xD
Jeszcze raz, jak 5 letniemu dziecku - twoje jechanie po ludziach w korku jest debilne, bo w tej konkretnej sytuacji to Tiry stanęły w poprzek drogi w obie strony. I choćbyś się samozwańczy mistrzu kierownicy chciał tam zesrać to i tak stałbyś
@Essapierds2007: Co xD
@Hubbabubbastyle: niedługo przyjadą, oszczędzaj baterię w telefonie