Aktywne Wpisy

Iudex +187
O esuu, rzadko tramwajem jeżdżę i zapominam, że w cenie biletu jest kino darmowe xD
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność
Wsiadłem i trwała kontrola. Typ nie chciał okazać dokumentów, mówił ze nie ma, chciał zwiewać, wysiadać etc. Ale ewidentnie przedawkował internetowych prawników. Sypał teksty typu:
- nie mam obowiązku się legitymować
- nie muszę jechać dalej jak chcę wysiąść, to jest porwanie
- pchał się na kontrolerkę i mówił, że ona narusza jego nietykalność

Mega_Smieszek +65
Bruce Willis nie zmienił tylko kariery. On zmienił czyjś los.
Pod koniec lat 90. Michael Clarke Duncan był człowiekiem o potężnej posturze… i jeszcze większym sercu.
Zrezygnował ze studiów, aby opiekować się chorą matką. Żeby zapłacić za jej leki, pracował w Chicago, kopiąc rowy. Każde wbicie łopaty w ziemię było modlitwą:
„Boże, daj mi siłę, żebym się nie poddał”.
Kilka
Pod koniec lat 90. Michael Clarke Duncan był człowiekiem o potężnej posturze… i jeszcze większym sercu.
Zrezygnował ze studiów, aby opiekować się chorą matką. Żeby zapłacić za jej leki, pracował w Chicago, kopiąc rowy. Każde wbicie łopaty w ziemię było modlitwą:
„Boże, daj mi siłę, żebym się nie poddał”.
Kilka
źródło: 1000015276
Pobierz

Coś się zepsułem i nie było mnie słychać ( ͡° ͜ʖ ͡°) - ale za kilka dni będę sprawny ponownie
Obecnie w Afryce w mieście Bangui mamy
22°C, Słońce wstało o05:53a zajdzie17:45. Dla porównania w Poznaniu jest -3.8°C, a Słonko będzie z nami od08:02aż do15:48.Drobne problemy z dostawcą danych ale proszę o cierpliwość
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy fantastycznego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @Marinero1: @KKK1987: @kamilnowa: @K00tek: @reyley: @slabylogin:
Sylwester więc ostatni dzień w tym roku. Miłego dnia, a wieczorem udanej zabawy i powitania nowego roku. Cześć!
Widok z okna
źródło: 56734
PobierzUdanego Sylwestra wszystkim życzę, bawcie się dobrze i bezpiecznie! :-)
@bolorollo Ja to nie mogę przeboleć, że znikają MTV80s i MTV90s. Z muzycznych TV zostaje jedynie nasze rodzime Stars, na którym można fajne piosenki
źródło: 1000011947
Pobierz@bolorollo Zamiast tego, mogli zamknąć te wszystkie idiotyczne kanały z tymi super reality-szołami i innym gównem. Eh, smutne to bardzo jak się patrzy na taką planszę :<
źródło: 1000027068
Pobierzudaneego totowcy (`∇ ´)ψ