Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +78
Mieszkając w powiatowym i zarabiając 4200zł miesięcznie, ja nie jestem w stanie się dorobić własnej chaty.
Mieszkanie w bloku z wielkiej płyty to koszt 300k.
Jestem w stanie odkładać 1k mieszkając u matki. 1,5k jeśli będę jeść same kanapki, kupywać ciuchy w dyskoncie i zrezygnuje z biletu miesięcznego.
Przy
Mieszkanie w bloku z wielkiej płyty to koszt 300k.
Jestem w stanie odkładać 1k mieszkając u matki. 1,5k jeśli będę jeść same kanapki, kupywać ciuchy w dyskoncie i zrezygnuje z biletu miesięcznego.
Przy

Famine +315
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@PrawilnyStevie: Widzę, że jesteś jeszcze "mądrzejszy" niż OP. W raportu, na 1740 wyroków (90% - te w których ustalono płeć) z 2025 roku, stracono 59 kobiet, w kraju o populacji ponad 90 mln. Ale masz już tak spraną głowę, że już sam "jedziesz" ze swoimi wymysłami, jesteś świetnym przykładem oddziaływania mediów na ludzi o bardzo niskiej inteligencji.
https://www.tvp.info/90761570/iran-1922-osoby-stracono-w-iranie-w-2025-roku-dwa-razy-wiecej-niz-rok-wczesniej
@Flavius_Claudius_Iulianus: Tylko czasem tam nie jedź na autostopa czy coś, bo potem trzeba angażować dyplomatów w wyciąganie z więzienia takich łbów zakochanych w Iranie czy Najlepszej Korei.
@Wentrosz: No tak, każdy kto nie pisze bzdur (kamieniowanie kobiet za samo podejrzenie cudzołóstwa to niesamowita bzdura) jest zakochany w Iranie. W sumie to innych wniosków to chyba nie można się po was spodziewać...