Aktywne Wpisy
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

mafi20 +37
Musze powiedzieć szczerze że jak się przesiadałem z Androida na iPhona to nie miałem tego efektu wow , ale jak teraz się przesiadłem z laptopa z Windowsem na MacBooka air m2 to kopara mi opada , p------y sprzet i ta bateria chyba z 15 godzin mi wytrzymał ostatnio , człowiek całe życie się męczył na Windowsie a tu takie cudo za śmieszne pieniądze .
#macbook #apple #macos
#macbook #apple #macos
źródło: 8355
Pobierz

Generalnie rzadko wychodzę z domu ale jestem zdziwiony ile butelek po alko leży na poboczach xD Jak to możliwe? W trawie to już klasyka że co kilka kroków widzę jakąś ale też murki, parapety na parterze, bramy osiedlowe.. Trochę szok bo wydawało mi się że to relikt przeszłości i jakiś 2005 vibe, a obecnie przecież moda na zerówki i wgl coraz czyściej niby na ulicach, ludzie bardziej elokwentni, świadomi. Nie tylko małpki widuje ale też te większe butelki 0,5. O dziwo po piwie rzadko i z reguły to wóda.
#polska #systemkaucyjny #alkoholizm #malpki #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 1500-a407b3b3504b474b45b0326e74fbd5d5479a73af
PobierzBo tacy klienci to kupują, a rząd wspaniałomyślnie zwolnił z kaucji. Widocznie ważniejsze by sprzedaż towaru strategicznego nie spadła niż porządek. Pretensje też do producentów, bo mogą ustalić kaucję, mimo braku obowiązku.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Za to nałożyli kaucję na plastiki do użytku typowo domowego do 3 litrów, i tu już ich nie obchodzi spadek sprzedaży. Celowo zawyżyli pojemność. Limit powinien być 1 litr, bo śmiecą małymi.
No co? Bydło po sobie nie sprząta, nie uczy się... i dobrze, będzie konkurencja dla Ukraińców na taśmie/magazynie :)