Wpis z mikrobloga

Pytanie tylko dlaczego data premiery nadal nie jest sprecyzowana skoro to ma lada moment wyjść?

@Larsberg: Może czekają na jakieś wydarzenie, po drodze jest Invictus Launch Week oraz Foundation Festival. Na obu może coś być zaprezentowane ... chociaż wątpię
  • Odpowiedz
@RoSSoNERO88: Może być drewno pod względem rozgrywki, mówiąc szczerze oczekuję trochę bardziej filmowego doświadczenia więc jeśli to będzie 39 godzin przerywników i 1 godzina gry to też będę zadowolony. To, co pokazali rok temu oglądało się bardzo dobrze

https://www.youtube.com/watch?v=1H-0x4xk2Xk

Jeśli chcesz raczej skoczyć do akcji to przejdź do 19 minuty
Kemo - @RoSSoNERO88: Może być drewno pod względem rozgrywki, mówiąc szczerze oczekuję...
  • Odpowiedz
  • 0
@Kemo: Wygląda to naprawdę dobrze. Zawsze mi się marzyło takie sci-fi akcji z perspektywny pierwszej osoby. Starfield nie do końca spełnił moje oczekiwania bo za dużo tam było planet i budynków a za mało otwartej przestrzeni kosmicznej.
  • Odpowiedz
@Larsberg: Starfield jest straszny nawet do oglądania, nie mówiąc o graniu. Bethesda robi gry na poziomie zabawek. Z każdym wspomnieniem Starfielda przypomina mi się to porównanie do Cyberpunka: https://www.youtube.com/watch?v=K4ADco41g9s

Oglądanie prezentacji SQ42 dało mi odczucia, jakie żaden film sci-fi nie dał mi w ostatnich latach. SQ42 niech będzie nawet liniowy jak Modern Warfare. Oczekuję filmowości, szczegółowości otoczenia, statków i tego ... je ne se quoi, które bije od nerdów z
Kemo - @Larsberg: Starfield jest straszny nawet do oglądania, nie mówiąc o graniu. Be...
  • Odpowiedz
  • 0
@Kemo: Ich wizja sci-fi jest bliska memu sercu tylko ciekaw jestem jak oni tak imponujący rozmiar kampanii będą chcieli osiągnać bo wcześciej byłem przekonany że robią wydowiskowego singla na kilka godzin niczym Call of Duty. Myślę że to może być coś na wzór Mass Effect - sporo pół-otwartch lokacji gdzie jest masa gadaniny, dużo scenek filmowych itp.
  • Odpowiedz
@drakan8: była przekładana, ale porównaj sobie skok grafiki przez te przesunięcie, bo to nie było że "o przesuwamy sobie o X czasu" i nic się nie dzieje ;]

@Larsberg 40h na główną fabułę, ile będzie godzin pobocznych to się okaże, zobaczymy jak siądzie SQ, w planach mają kolejne części bo cała historia jest na 3-4 epizody zaplanowana
Radaka - @drakan8: była przekładana, ale porównaj sobie skok grafiki przez te przesun...
  • Odpowiedz