Wpis z mikrobloga

z Tym Michałem Białkiem @m__b to tak jest, że on by zapytał społeczność, jakie ma o nim zdanie, a potem by zbanował 98% użytkowników, że regulamin złamali, no taki typ czlowieka to już jest, że krytyki nie udźwignie, będzie grał ofiarę hejtu i nienawiści nieuzasadnionej, czy coś, aby tylko nie przyznać się nawet przed samym sobą do błędów swoich.
Ja to na przykład wiem, że mną tu duża bardzo część użytkowników gardzi, że negatywnie o mnie się wyrażają, nie mają dobrego zdania, no ale ja to nie walczę z czymś takim, bo mnie to nie interesuje nawet, dla mnie fajnie, że cokolwiek myślą o mnie.
z fartem
#oswiadczenie #20latwykopu
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hissis: moim zdaniem powinien udać się na terapię. Prawdopodobnie ma jakieś niewyleczone traumy z dzieciństwa przez co jakie kolwiek krytyczne zdanie powoduje u niego wybuch złości. Dodatkowo dostał władzę więc żyje w swoim świecie sztucznym przepełnionym miłością a wszelka objawa krytyki kończy się źle dla danej osoby
  • Odpowiedz
  • 1
@PetalMindXd: ja to nie sądzę, aby warto było w takie terapie inwestować, ja bym go zaprosił gdzieś na rewir patologiczny jakiś, na taki margines społeczny i pozostawił samego sobie, albo sobie poradzi, i wyjdzie na ludzi, albo nie, i tyle.
To życie weryfikuje, kto chłopiec, kto mężczyzna.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: a nie lepiej dać mu grzybki i niech sam siebie wyleczy kiedy my będziemy grać rytmiczną muzykę i wesoło śpiewać do ogniska? Albo zwycięży albo pogrążyć się w całości w swoim szaleństwie
  • Odpowiedz
by zapytał społeczność, jakie ma o nim zdanie, a potem by zbanował 98% użytkowników, że regulamin złamali, no taki typ czlowieka to już jest, że krytyki nie udźwignie

@Hissis: przecież jest wręcz przeciwnie. chłopa od 15 lat ludzie szkalują i wstawiają go do memów z papieżem a on nic. twardy jest
  • Odpowiedz