Wpis z mikrobloga

@okoboji: Psy to niewielka część zwierząt, ktore cierpią z powodu fajerwerków. Rokrocznie umiera mnóstwo ptaków, starszych zwierząt w otwartych lecznicach, mlodych oderwanych od matek czy ogolnie spłoszonych i uciekających na oślep, niedzwiedzie uciekające z gawr (tak, dalej sa idioci, co w sylwestra wlaza na górę i strzelają w rezerwatach), przykładów jest od cholery.

I zaraz pewnie pojawi się argument - "a burzy to się nie boją!". No nie boją się
pastaallacarbonara - @okoboji: Psy to niewielka część zwierząt, ktore cierpią z powod...

źródło: zxcccas

Pobierz
  • Odpowiedz
@okoboji: dziś w polskim radiu prawie cały czas wtrącali o traumie psów w czasie Sylwestra i Nowego Roku.

@p00tinMalpaRU: ale ani słowem się nie zająkną przez cały rok o traumie sąsiadów jak gamonie zostawiają wyjące i niewyszkolone psiecka na całe dnie i są one utrapieniem dla sąsiadów, albo jak taki pies wariuje w apartamencie 30m2, bo sobie dzban jeden z drugim wzięli rasę wymagającą wybiegania, albo towarzystwa.
Ha
  • Odpowiedz
@okoboji: Od razu widać, że kat0lik.

Znowu plebs będzie odpalał to chińskie g---o i jeszcze się tym jara, bo może "p--------ć" 0,5% psów w swojej okolicy xD
Na szczęście coraz droższy ten siarkowy goyslop i bolaków stać na wystrzelenie kilku petard, przy okazji odwiedzając tej samej nocy SOR.
  • Odpowiedz
@okoboji nie jestem pisarzem, ale pies moich rodziców każdego roku dostaje totalnego p-------a. Tabletki nie pomagają, Muzyka nie pomaga, zamknięcie w ciemnym wygłoszonym pomieszczeniu też nie
  • Odpowiedz
@Widelec_:

Jeden wyrzuca forsę w błoto na psią karmę premium, inny walnie z Achtunga, żeby całe osiedle słyszało.

Genialne porównanie, takie w stylu wykopu. Szkoda tylko, że zachciankę tego drugiego słyszy całe osiedle i każdy w promieniu kilku kilometrów.
  • Odpowiedz
Szkoda tylko, że zachciankę tego drugiego słyszy całe osiedle i każdy w promieniu kilku kilometrów.

@chcialbymbycnormalny: Zachciankę tego pierwszego przez cały rok słyszy pół osiedla a spora część jeszcze w coś wdepnie.
  • Odpowiedz
chodzi też o palce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mvmxks: Przejmujesz się jego palcami?!? :) Ja wcale - przynajmniej chirurdzy plastyczni zrobią coś sensownego a nie nastrzykiwanie botoksem warg.
  • Odpowiedz
Przejmujesz się jego palcami?!? :) Ja wcale - przynajmniej chirurdzy plastyczni zrobią coś sensownego a nie nastrzykiwanie botoksem warg.

@bialy100k: ja czekam aż będzie na #trzecieoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz