Aktywne Wpisy

Sonny86 +188

Jogi4 +39
Dlaczego jak płacę za butelkę wody, to płacę tą zasraną kaucję pieniędzmi, które mógłbym wydać w każdy inny sposób, w każdym innym miejscu. Dlaczego natomiast te pieniądze są "zwrcane" jako bon do konkretnego sklepu, w którym zwram te butelki. Według mnie to i tak jest wymuszenie bo nie mogę wtedy tych pieniędzy wydać jak ja chcę, tylko jestem zmuszony do wydania w konkretny sposób
#kaucja #panstwozdykty
#kaucja #panstwozdykty

1 PLUS = 1 ACHTUNG JUTRO WALONY
#oswiadczenie
źródło: petardy-achtung-4szt_53538
PobierzI zaraz pewnie pojawi się argument - "a burzy to się nie boją!". No nie boją się
źródło: zxcccas
Pobierz@p00tinMalpaRU: ale ani słowem się nie zająkną przez cały rok o traumie sąsiadów jak gamonie zostawiają wyjące i niewyszkolone psiecka na całe dnie i są one utrapieniem dla sąsiadów, albo jak taki pies wariuje w apartamencie 30m2, bo sobie dzban jeden z drugim wzięli rasę wymagającą wybiegania, albo towarzystwa.
Ha
@gram_w_mahjonga: racja, te same gamonie co bełkoczą o psieckach też o Ukraińcach wspominali, że będę mieli traumę :D, choć to chyba przez pierwsze dwa lata było wałkowane wojny
U was można kupic hukowe? Byłem dzisiaj w 3 pkt i nigdzie nie mieli. Nie spytałem czy się po prostu nie wyprzedały
Znowu plebs będzie odpalał to chińskie g---o i jeszcze się tym jara, bo może "p--------ć" 0,5% psów w swojej okolicy xD
Na szczęście coraz droższy ten siarkowy goyslop i bolaków stać na wystrzelenie kilku petard, przy okazji odwiedzając tej samej nocy SOR.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Genialne porównanie, takie w stylu wykopu. Szkoda tylko, że zachciankę tego drugiego słyszy całe osiedle i każdy w promieniu kilku kilometrów.
@chcialbymbycnormalny: Zachciankę tego pierwszego przez cały rok słyszy pół osiedla a spora część jeszcze w coś wdepnie.
@mvmxks: Przejmujesz się jego palcami?!? :) Ja wcale - przynajmniej chirurdzy plastyczni zrobią coś sensownego a nie nastrzykiwanie botoksem warg.
@bialy100k: ja czekam aż będzie na #trzecieoko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bialy100k: plastyczni beda swietowac na Bali, palce beda przyszywac chirurdzy ogólni.