Aktywne Wpisy
Ildealfons +1
Jak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz
PixelNomad +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Rosja prawdopodobnie uderzy w budynki rządowe i infrastrukturę energetyczną w Kijowie, a także w obiekty energetyczne w obwodzie iwano-frankowskim, obwodzie lwowskim, obwodzie chmielnickim, obwodzie wołyńskim i obwodzie równiańskim.
Dokładniej o prawdopodobnym użyciu broni przez wroga:
⚠️ Do 10 samolotów Tu-95MS. Obecnie Rosja przeprowadza przeniesienie samolotów na lotniska położone bliżej Ukrainy;
⚠️ Do 4 samolotów Tu-160;
⚠️ Do 9 samolotów MiG-31K – nośników rakiet Kindżał;
🛶 3 nośniki rakiet Kalibr z akwenów Morza Czarnego i Kaspijskiego;
❗️ Do 15 rakiet balistycznych i manewrujących z kierunku północnego (obwody briański, kurski i woroneski);
⚠️ Do 700 uderzeniowych dronów bojowych typu „Shahed” i jego odpowiedników.
Dlatego twoim zadaniem jest być gotowym pomimo świątecznego odpoczynku, ponieważ bezpieczeństwo i życie są najważniejsze. Z wyprzedzeniem przygotuj zapasy wody i naładuj gadżety oraz stacje. Uważaj na siebie i śledź dalsze ostrzeżenia.
#ukraina #rosja #wojna
@gerwazy-oko: xD
Błagam.
@Icouldbeyourmom: atak na Ukrainę byl odpowiedzia na dzialania Ukrainy na wschodzie i odrzucane rozmowy negocjacyjne przez Zelenskiego
2. jezeli Ukraina chce pokoju to tak jak powiedzial Trump w okresie negocjacyjnym nie wykonuje sie takich ruchów
źródło: G9ZF6YWa4AARQ6n
Pobierz@gerwazy-oko: A wcześniejsze ataki Rosji na co były odpowiedzią? Weź już daj spokój.
Nie wiem czy to bajt czy kolejny oświecony