Wpis z mikrobloga

Czyli wyśmiewany Kaszewiak od początku miał rację, Knur na wszystko się zgadzał więc wedle prawa było ok, smutne ale prawdziwe. Szacunek dla Ola za wytrwałość, nikt inny by się tak nie poświęcił aby dowalić tym cwaniakom z gór, ważne że chociaż mają zniszczoną opinię. Olo też na pewno przyplacił to sytuacją rodzinną, swoim czasem jak i finansami więc tym bardziej szacun. Jedyny problem
mam w tym że Olo zaczął zbyt wiele wojen naraz, typu walka z Bliżyniakami czy z tym Bogusiem, co było tylko stratą czasu i energii, ale chyba on po prostu tak ma, musi żyć w ciągłym konflikcie z kimś, nie potrafi odpuścić. #kononowicz #patostreamy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gr0m1t: Nie miej do mnie pretensji, też mnie to oburza ale widocznie tak jest, nawet lamenty knura i wzywanie Policji na Jacka podczas lajta nie pomogły. Chory system i tyle
  • Odpowiedz
@Walter1944: Wykopki mają znikome pojęcie o tym, jak działa prawo, czy sądy/prokuratura. Myślę, że ciężko byłoby przyklepać lateksom jakiś gruby temat. Podobnie jak z Majtczakiem, gość pewnie dostanie 6-8 lat, odsiedzi z tego połowę, a ludzie będą zdziwieni czemu nie dostał 25 lat, albo dożywocia. No i tutaj jeszcze ludzie są na tym etapie, na którym myślą, że wysokie wyroki z d--y mają jakąś prewencyjną ochronę.
  • Odpowiedz