Wpis z mikrobloga

@WelcomeStranger: a moze tak:
1) karnecik na silownie - w miesiac juz bedzie widac zmiane postury
2) umyc sie porzadnie
3) nowe ubrania
4) barber
5) wyjsc po prostu do jakiegos klubu (ale takiego spokojnego z malym parkietem) i zagadac do laski przy barze?
  • Odpowiedz
@WelcomeStranger: jeśli spotkałeś się z 11 laskami z tindera w ciągu ostatnich dwóch lat, to na spokojnie uderzaj na Instagramie, ja tak poznałem różowa, tindera odpuściłem już w połowie randkowania bo to jest ściek straszny, po jakości tych dziewczyn można było rozpoznać czy miała tindera czy nie xDDD
  • Odpowiedz
szony z inatagrama są ok? Przecież ona właśnie są takie jak z klubów generalnie.

Często dosłownie te same.

Ale w sumie to nie wiem, może się mylę.

@Howsitgoing: jak wyjdziesz z wykopkowej banki to uswiadomisz sobie ze sa tez tam szare myszki co maja po 50-100-150 follow, wiadomo ze sa tez szony co maja 2k follow i na co drugim zdjeciu pokazuja dupe w stringach
  • Odpowiedz
jak wyjdziesz z wykopkowej banki to uswiadomisz sobie ze sa tez tam szare myszki co maja po 50-100-150 follow, wiadomo ze sa tez szony co maja 2k follow i na co drugim zdjeciu pokazuja dupe w stringach

@razdwatrzy55: Jak wyjdziesz z normickiej bajki disneya to uświadomisz sobie że kobiety, też 'szare myszki' mają też sporo propozycji i opcji. Do tego, one też są kobietami i mają wymagania jak każda inna.
  • Odpowiedz
@kaminarii: Nie, wychodzą z domów, jeżdżą, pracują, spotykają się, dzwonią do siebie, nawet mają jakieś komunikatory ale nie siedzą w social mediach. Social media są raczej dla kobiet, chyba, że używasz ich w celach marketingowych ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: No nie, chyba mało znasz kobiet. Dziwne że ludzie, niezależnie jacy są mają sociale w 21 wieku xddd Inną kwestią jest właśnie to że te szare myszki są już zajęte albo olewają propozycje i wiadomości.
  • Odpowiedz