Aktywne Wpisy

Teuvo +119
zobaczyłem kopertę z MON-u pomyślałem że na ćwiczenia z zabijania ludzi mnie wzywają a to poradnik do gry fallout
źródło: 1000023334
Pobierz
Spring_is_coming +20
źródło: 1000124036
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000023334
Pobierz
źródło: 1000124036
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Myślałem nad białą ceramiczną, średnio mi się widzi wydawać 500zł za litr farby stricte pod projektor.
Chcę pomalować całą ścianę na którą będzie rzucany obraz a nie sam skrawek, reszta pokoju w kolorze beżowym więc zarówno biały jak i szarawy będzie pasować.
Dodam, że to będzie projektor w sypialni, w salonie będzie pełne kino domowe z TV, w sypialni ma być rzutnik, jakby różowa postanowiła oglądać jakąś operę mydlaną więc nie wymagam super fenomenalnej jakości
Gdzieś mi migneła na jakimś forum farba Magnat C30, ale jak ktoś ma jakąś swoją godną polecenia to z chęcią się zainspiruję.
Aktualnie mam projektor z mocą 1100 lumenów.
#rzutnik #hardware #rtv #telewizory #remontujzwykopem #farby #projektor #hardware #kino
czasy rzutników skończyły się gdy za 60 cali płaci się 2k zł
Nie zrobisz dobrze taniej
nie strąciłbyś, też mam parę cm między łóżkiem a ścianą. No ale każdy lubi to co lubi. Udzielam się z ciekawości bo sam miałem moment przy remoncie że wrzucę rzutnik pod sufit. Ale ile bym nie czytał to byłby to fatalny wybór bo liczba wad była rekompensowana tylko przez rozmiar. A teraz mam 83 cale oled i jest zajebiście.
I obraz wygląda zdecydowanie lepiej na ceramicznej, zarówno za dnia jak i w nocy.