Wpis z mikrobloga

Jest tu jakiś mirasek, który ma rzutnik i byłby w stanie polecić farbę pod rzutnik?
Myślałem nad białą ceramiczną, średnio mi się widzi wydawać 500zł za litr farby stricte pod projektor.
Chcę pomalować całą ścianę na którą będzie rzucany obraz a nie sam skrawek, reszta pokoju w kolorze beżowym więc zarówno biały jak i szarawy będzie pasować.
Dodam, że to będzie projektor w sypialni, w salonie będzie pełne kino domowe z TV, w sypialni ma być rzutnik, jakby różowa postanowiła oglądać jakąś operę mydlaną więc nie wymagam super fenomenalnej jakości
Gdzieś mi migneła na jakimś forum farba Magnat C30, ale jak ktoś ma jakąś swoją godną polecenia to z chęcią się zainspiruję.
Aktualnie mam projektor z mocą 1100 lumenów.

#rzutnik #hardware #rtv #telewizory #remontujzwykopem #farby #projektor #hardware #kino
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niegwynebleid: Słuchaj ja bym z checią kupił ale sypialnia jest mała, na szerokość ma 260cm. Z racji że jestem wysoki łóżko ma 220cm to zostaje 40cm na przejsciu, więc no nie będę pomniejaszał tej przestrzeni o telewizor. I tak wiem, ze są cieńkie, ale znając siebie bym 5 razy ten telewizor strącił ramieniem.
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak: a rzutnik nie ma wymiarów?
nie strąciłbyś, też mam parę cm między łóżkiem a ścianą. No ale każdy lubi to co lubi. Udzielam się z ciekawości bo sam miałem moment przy remoncie że wrzucę rzutnik pod sufit. Ale ile bym nie czytał to byłby to fatalny wybór bo liczba wad była rekompensowana tylko przez rozmiar. A teraz mam 83 cale oled i jest zajebiście.
  • Odpowiedz
@niegwynebleid: Rzutnik jest nad łózkiem więc nie strącę, rzutnik mam już teraz tylko mam specjalny ekran projekcyjny i jest zajebiście, nie wiem kto ci mówił coś o wadach ja w swoim modelu wad nie uświadczyłem. W salonie będzie telewizor oled 86 cali więc nie chcę też aby w sypialnia była na równi z salonem.
  • Odpowiedz