Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xBadBoyx: A po co chcesz cokolwiek z tym robić? Szukaj w przedziale wiekowym jaki Ci odpowiada i tyle
Jest pełno ludzi których jara age gap, nie jesteś wyjątkiem
  • Odpowiedz
  • 0
@kasiknocheinmal: najgorzej że jako przystojny facet nie mogę takiej atrakcyjnej nigdzie wyrwać. Zakładałem od czasu do czasu konta na portalach r. i za każdym razem są to inne dziewczyny, ale nie jest to to czego bym oczekiwał. Domyślam się że te "ładne mają najwięcej wiadomości, polubień i nie ma do nich dostępu....
  • Odpowiedz
@xBadBoyx: widocznie ty również nie trafiasz w ich gust. Ale pewnie z czasem się z kimś zgrasz. Nie wiem jak to działa na takich appkach/portalach, no ale wybór jest zapewne duży, więc tak czy siak więcej osób niż na żywo.
  • Odpowiedz
@xBadBoyx: Byłem w związku z 30 latką sam mając 30 lat, ale nie pykło.
Potem byłem z dziewczyną 8 lat młodszą i no fajnie było, ale brak ogarnięcia życiowego bolał mnie niemiłosiernie, od tej pory umwaiwam się tylko z równolatkami albo starszymi.
  • Odpowiedz
@xBadBoyx eh są takie kobiety, moja przyjaciółka lubi tylko młodszych, ale zawsze robi spory vetting, czy koleś chce tylko zamoczyć, czy szuka kobiet na stałe xd niestety większość to pierwsze
  • Odpowiedz
ja mógłbym być z taką na stałe ale wpierw znalezienie takiej graniczy jak widać z cudem

@xBadBoyx: jeśli wierzyć Mirkom, to część bab szuka młodszych, więc może uda ci się kiedyś sparować z taką 36 lvl
  • Odpowiedz