Wpis z mikrobloga

#kiszak

A co tu sie dzieje panie zatkany nos? Liczby idą w dół? Beton sie kruszy? Jest mi bardzo smutno z tego powodu.
Tak jak Blizzard go poniekąd stworzył tak GGG go podpina do kroplówki, bo gdyby nie poe to proces upadku rumuna by był duzo szybszy.

Chcialbym jeszcze zauważyć jedną ciekawą rzecz. Mianowicie dosc zbyt stabilną stabilną liczbe tier2+ subow. Ktos powie, ze to zatwardzialy trzon sekty, ja powiem, ze jest to wykupiony przez kogos pakiet jakis botow z delhi. Wedlug mnie realnie to on moze miec z MAX 15 subow tier2+.
Vezz - #kiszak 

A co tu sie dzieje panie zatkany nos? Liczby idą w dół? Beton sie kr...

źródło: OJOJ

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 2
@nufdcvbt:

Ale tez dzieki poe jego liczby ida w gore z powodu tego, ze GGG robi eventy i rozdaje rzeczy poprzez ogladanie poe. Np za peta musisz podarowac komus suba na twitchu etc. Czesc osob ma w dupie na jakim kanale to zrobi.
  • Odpowiedz
@Maneharno: no, subuj nieroba przez rok żeby wyslał ci kartki z Ali express z Rumunii kraju Wampirów i Ludologów. Co on może ciekawego wysłać, obsrane kubki? Może koszulki które się nie sprzedały? Albo te nauszniki na słuchawki w których wyglądasz jak idiota xD.
  • Odpowiedz