Aktywne Wpisy
donalejd 0
Ktoś tu wczoraj pytał czy warto się bawić tradingiem na giełdzie przy dużych zarobkach, a ja mam inny przypadek: w połowie przyszłego roku chciałabym kupić mieszkanie, mam uzbierane więcej niż połowę + rodzina da mi jakieś wsparcie. Gdzie najlepiej trzymać te pieniądze teraz żeby bardzo nie traciły na inflacji? Rozumiem, że od giełdy trzymać się z daleka?
#finanse #gielda #nieruchomosci
#finanse #gielda #nieruchomosci
spucha +373

Typ pyta, czy to normalne, że w jego nowym aucie pod siedzeniem jest włożony ot tak kawałek styropianu który się kulkuje przy każdym dotknięciu.
Z komentarzy dowiadujemy się, że tak, to jest jak najbardziej normalne ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale spoko wystarczy kupić nakładkę od Superba bo na szczęście pasuje.
Ahh jak dobrze że europejska motoryzacja stoi na straży jakości i daje nam odskocznie od chińskiego badziewia.
#heheszki #motoryzacja #samochody #polskiedrogi
źródło: 1000015241
Pobierzźródło: 1000015243
PobierzStyropian pod siedzeniem kierowcy degradujacy sie od samego patrzenia jednak spoko juz nie jest
Nie wiem o co chodzi ale tak na logikę nie powinno być niczego takiego. Styropian możesz mieć w starych samochodach w bagażniku nad kołem.
Ludzie zamawiają obudowy z superba żeby nie było na wierzchu
Ciekaw jestem jak ro rozkminiałes
źródło: image
Pobierz