Wpis z mikrobloga

Piękny smaczek znalazłem na reddicie dzisiaj z rana.

Kobieta lat 30. Ściana goni wielkimi krokami, a ona przyznaje się, że jednego dnia chciałaby wyjść za mąż i założyć rodzinę.

Dlatego spotkała się z 41 osobami na randkę i zgadza się... żadna z nich nie wypaliła XD Szła na randkę średnio prawie raz w tygodniu z nowo poznanym facetem. Jakby policzyć też drugie, trzecie itd. randki, to w KAŻDY weekend w roku miała rozrywkę w postaci kukoldzika który będzie ją próbował zabawiać przez kilka godzin.

Pomyślicie sobie: okej, jest po 30-tce, chodzi na randkę w każdy tydzień w roku, a w dodatku czas na zrobienie dziecka powoli zanika - musi być bardzo zdesperowana? XD Nie, bo mimo to nadal hipergamia kobiety wciąż działa, i jej instynkty nabyte w młodszych latach nie pozwolą jej się ustatkować z "byle kim".

W komentarzach kobieta przyznaje się:
- że to ona inicjuje 65% randek
- to ona też odrzuca 75% kandydatów po pierwszej randce
- zmatchowała 4 kolejne pary, ale dwie z nich nie odpisały jej (czyli to ona pisze pierwsza XD)

Widzimy tutaj bardzo popularne zjawisko kobiecej dwubiegunowki - z jednej strony jest zdesperowana, więc pierwsza zaczyna rozmowe, pierwsza zaprasza chłopaków na randki, ale ujawnia też swoją hipergamiczną stronę - wciąż to ona odrzuca 3/4 wszystkich kandydatów.

#przegryw #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #tinder #zwiazki #pua
ziomgaltestowy - Piękny smaczek znalazłem na reddicie dzisiaj z rana.

Kobieta lat 30...

źródło: image

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ziomgaltestowy: Cos w tym jest mialem okolo 40 spotkan z kobietami i zazwyczaj konczylo sie to po 1 spotkaniu bo to one mnie ghostowaly lub dawaly kosza xD mimo iz zapowiadalo sie dobrze. Niektore same pisaly pierwsze. Hipergamia wyprala Mózgi kobieta. Ja nigdy nie dalem kosza kobiecie nawet ulanej xD.
  • Odpowiedz
@ziomgaltestowy to jest przykład zza granicy. Ja znam podobny przypadek w Polsce. Laska 30 lat chodzi na randki z Tindera i ma setki kandydatów, ale żaden jej nie pasuje. Jeden za niski, drugi za chudy, trzeci za gruby, czwarty za łysy… a to jest dopiero etap samego wyglądu, gdzie ona się nie może zdecydować. A gdzie dopiero jakieś zgranie charakteru? Albo jak znajdzie tego idealnego z wyglądu i charakteru ale się
  • Odpowiedz
@Geralt678: Nawet pościanowe kobiety chcą czuć, jakby to nadal one miały kontrolę - dlatego też dadzą kosza nawet jeśli to one są zdesperowane :] Ot taka pozostałość z młodszych lat gdy nadal były atrakcyjne(lub atrakcyjniejsze)
  • Odpowiedz
@Snowflake_: Mnie ciekawi co się stało z tym jednym kolesiem z mojego screena. 5 randek i ostatecznie niewypał? Czy może ona znalazła sobie głupote przez którą go odrzuciła, czy może mu znudziło się wodzenie za nos i sobie darował? możemy się tylko domyślać.
  • Odpowiedz
@ziomgaltestowy: Kiedys spotkałem sie z laska z Tindera ktora miala cukrzyce byla chuda jak patyk i smierdzialo jej troche z geby po spotkniu juz nie odezwala sie xD.
Nastepna laska miala cos z okiem 19 lvl wypadek bo galka jej wypadala i miala niewlad jednej reki. Macalem jej c---i ssalem suty pytalem sie czy dobrze jej ona ze tak fajnie ale po spotkaniu zablokowala mnie napisala ze to nie moja
  • Odpowiedz
Nastepna laska miala cos z okiem 19 lvl wypadek bo galka jej wypadala i miala niewlad jednej reki. Macalem jej c---i ssalem suty pytalem sie czy dobrze jej ona ze tak fajnie ale po spotkaniu zablokowala mnie napisala ze to nie moja winna ale skrzywdzili ją goscie. Potem znalazlem moja roze w smietniku ktora jej dalem xD.

@Geralt678: Dzień dobry pan Roland Topor, nie wiedziałem że pan jeszcze pisze xd
  • Odpowiedz
@ziomgaltestowy: w wyliczeniach brakuje kolesi, z którymi się przespała, ale nie wyszło, bo ostatecznie nie wiedziała na czym stoi, chociaż oni się jej podobają i chciałaby z nimi być, ale są niedojrzali, bo nie chcą się zobowiązać i to w sumie oni ją rzucili, ale ona dalej za nimi tęskni i jakby chcieli wrócić to chętnie z nimi będzie się spotykać, ale oni muszą jej powiedzieć, że tym razem traktują
Frytek01 - @ziomgaltestowy: w wyliczeniach brakuje kolesi, z którymi się przespała, a...

źródło: IMG_1993

Pobierz
  • Odpowiedz
@ziomgaltestowy: Miałem podobnie. Poznałem z 40 dziewczyn w rok jak miałem 30lv, spotkałem się z piątką, relacje utrzymywałem z 2. I nie jestem żadnym chadem. Kwestia skali. W realu na ulicy spotykasz kilkaset osób dziennie. Wpadnie ci w oko jedna na jakiś czas. Podświadomie robisz selekcję w pracy, szkole, na siłowni, gdziekolwiek. W internecie losujesz randomowych ludzi tak naprawdę, cała ta basicowa selekcja odbywa się już podczas pisania, spotkania itd.
  • Odpowiedz
@ziomgaltestowy: za każdym razem jest to samo, nie będę się przywiązywać bo może trafi mi się ktoś "lepszy".
Mechanizm kobiecy nie działa w ogóle, jak można preferować wśród wielu kandydatów jakiegoś jednego wybranego by na końcu stwierdzić że od teraz do tego jednego coś się czuje?

Patrząc na historię wstecz np taka Troja to kobiecie (Helenie) było wszystko jedno z kim była ( byle z kimś wpływowym).

Coraz częściej jestem
  • Odpowiedz
cała ta basicowa selekcja odbywa się już podczas pisania, spotkania itd.

@Whereswally: No właśnie nie. Tą selekcję robisz patrzac na zdjęcia i opis, gdzie 90% kandydatów już jest na wstępie odrzucana przez kobiety. Do pisania dopuszczana jest niewielka garstka mężczyzn, a do spotkania jeszcze mniejsza. Ona nie spotkała się z 40 losowymi osobami tylko prawdopodobnie za tym stało z kilkaset osób, które odrzuciła już w preselekcji. Tym bardziej, sama się
  • Odpowiedz
@ziomgaltestowy: To nie jest ściana tylko księżniczkowatość z ogromnymi wymaganiami i oczekiwaniami, oraz r-------y mózg dopaminą, itp. Prawda jest taka, że jakby chciała to znalazłaby w 5 minut dobrego partnera, ale czeka na mega przystojnego i bogatego księcia z bajki, groźnego ale dla niej uległego i potulnego jak baranek.
  • Odpowiedz
@Rodriquez: Bardzo często chodziło właśnie o to o czym mówisz, nie żadna miłość czy pożądanie tylko zwykła transakcyjność; ona dostanie bezpieczeństwo i status (bo związała się z kimś wysoko postawionym), a on dostanie jej ciało i ewentualnie obiad. To samo moim zdaniem jest z tą o której wspomniałem w poście, głębsze uczucia u niej wygasły i raczej już nie zapłoną ponownie. Mimo to nadal myśli, że znajdzie sie jakiś, z
  • Odpowiedz