Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lexi20:
Ja niedawno rozmawiałem z takim jednym wołyniakiem i go zapytałem czy on w ogóle potrafi ten wołyń wskazać na mapie to mi powiedział, że to w wielu różnych miejscach było i każdego nie pamięta xDD
  • Odpowiedz
@Lexi20:

To nie są boty, to są prawdziwi "ludzie"

To właśnie mnie przeraża - ile w ludziach jest okropnego zła. Zawsze się dziwiłem jak to możliwe, że w historii istniały takie miejsca typu obozy koncentracyjne - kto był w stanie z własnej woli czynić tam takie straszne rzeczy, dlaczego ci żołnierze tak łatwo wykonywali rozkazy.
A potem widzisz takie komentarze "zwykłych szarych" ludzi na facebooku i już rozumiesz, że wcale
  • Odpowiedz
  • 5
@Lexi20: sporo ludzi tkwi w ukraińskiej bańce propagandowej i wg takiego rozumowania to nikt rosji nie popiera, a te 12% poparcia dla braunienki to pewnie też same boty xD
Boty są często tylko zalążkiem, napiszą jeden komentarz a masa reakcji i komentarzy pózniej to przygłupy zaczadzone ruskim bełkotem
  • Odpowiedz
Jak wykop w końcu upadnie będziecie siedzieć z tymi ludźmi bo już nie będzie innych alternatyw w internecie xD

@Lolenson1888: to mnie właśnie przeraża. Wykop może nie ma za dobrej opinii, ale siedzą to 100x bardziej świadomi ludzie niż na portalach normickich typu facebook, instagram czy tiktok. Tamtym bydłem ruscy kręcą jak chcą
  • Odpowiedz