Aktywne Wpisy

yaszczur +22
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +37
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

#drony #dron #fpv #dronfpv #hobby #chwalesie #dji
źródło: IMG_9097
Pobierzkupilem sobie takie latadlo kiedys z temu(za 100 ziko) ale to 90 gram plastiku i na wietrze znosilo a ja chce cos prawdziwego co mozna zbudowac od podstaw
Nawet jeśli zaczniesz tanio, to kolejne upgrady, drony, nowe gogle, aparatury szybko zjadają budżet, do tego warto mieć smykalkę do majsterkowania - bo czasem trzeba
masz tu mlody na komunie najtanszy dji/itp za kafla i nawet nie wnikaj jak to dziala, lataj, rozjeb i zapomnij.
dziekuje za kolejna porade
Gogle 3 od DJI - 2.5-3k
Dron 5" - 3k
Aparatura - 250-1000zł
Zestaw baterii -
Teraz widzę trochę wojny cenowej na tanie cyfrowe zestawy gogli i kamer, BetaFPV i Caddix wypuściły swoje systemy i moim zdaniem to dość ciekawy moment, żeby zacząć.
ja mam meteora 75 pro, polatałem najpierw na symulatorze a teraz latam na tym i jestem zadowolony
czy analog czy cyfra to juz dluzsza dyskusja
@komarek: aktualnie to rozkminiam przejscie na cyfre - o4 pro mi się marzy
źródło: att.Yr7K26ldIEeQDetV31Z1_kecrsIXb5JjPIc4lCelW5c
Pobierz