Aktywne Wpisy
------------------ +100
źródło: IMG-20260212-WA0022
Pobierz
krystse +21
Chłop z takim doświadczeniem szuka już pracy za minimalną, ale nie ma kryzysu na rynku IT, sytuacja jest stabilna, eh
#programista15k #pracbaza #pracait
#programista15k #pracbaza #pracait
źródło: IMG_7490
Pobierz

źródło: 1000027031
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Najstarszy odnośnik jest z FB, którego nie mogę otworzyć (6 lat temu).
Później dwa sprzed 5 lat - pikabu i reddit. Żadnej innej oficjalnej strony, czy gazety (jużo samym army nie wspomnę), same społecznościówki. Na reddicie ten obrazek ma ciut więcej info.
I tak, męska zgoda ma znaczenie. A to, że komuś się wydaje, że to nierealny scenariusz, niech spojrzy
źródło: 1000055109
Pobierz@isomalta: Tu raczej nie chodzi o samo "baba chłopa molestuje" a jakiego chłopa: "baba molestuje araba". Gdzie to raczej z muzułmanami jest problem, że pchają ręce gdzie nie wypada
Prawactwo drze japę jak to uprawnienie kobiet to tak naprawdę dyskryminacja mężczyzn, a kiedy dostają na ryj ewidentny przykład równouprawnienia z drugiej strony to wyśmiewają całą ideę, srają na środek pokoju i ogłaszają wielkie zwycięstwo w zaoraniu lewactwa xD
@SzubiDubiDu: po czym wywnioskowałeś, że ten gościu ze zdjęcia jest arabem albo muzułmaninem?
ciemnoskóry ale bez typowego zachodnio-afrykańskich rys twarzy więc nie może być z USA,
zdecydowanie nie jest hindusem, hindusi odcieniem brązu wchodzą w żółty, ponadto koleś ma inną budowę czaszki
typ ma miks genów arabskich z północno-wschodnio afrykańskimi z domieszką europejskich dlatego obstawiam, żę pochodzi z północnej afryki z krajów muzułmańskich
@isomalta: Nie wiem dlaczego zakładasz, że archiwalne plakaty z jakichś małych akcji (małych w skali kraju), jeszcze z czasów analogowych, koniecznie będą archiwizowane i trzymane przez lata w galeriach.
A właściwie wiem - chciałaś jedynie zdyskredytować absurd tego plakatu sugerując fejka, dlatego dopisałaś pikabu. A gdy ja wrzuciłem ten sam obrazek do google grafika, miałem odnośniki do reddita, facebooka,