Wpis z mikrobloga

@Hellicon: pomyślałam, że wyszukam obrazem, co internet powie na ten temat.

Najstarszy odnośnik jest z FB, którego nie mogę otworzyć (6 lat temu).
Później dwa sprzed 5 lat - pikabu i reddit. Żadnej innej oficjalnej strony, czy gazety (jużo samym army nie wspomnę), same społecznościówki. Na reddicie ten obrazek ma ciut więcej info.

I tak, męska zgoda ma znaczenie. A to, że komuś się wydaje, że to nierealny scenariusz, niech spojrzy
isomalta - @Hellicon: pomyślałam, że wyszukam obrazem, co internet powie na ten temat...

źródło: 1000055109

Pobierz
  • Odpowiedz
A to, że komuś się wydaje, że to nierealny scenariusz, niech spojrzy w statystyki.

@isomalta: Tu raczej nie chodzi o samo "baba chłopa molestuje" a jakiego chłopa: "baba molestuje araba". Gdzie to raczej z muzułmanami jest problem, że pchają ręce gdzie nie wypada
  • Odpowiedz
@Hellicon:
Prawactwo drze japę jak to uprawnienie kobiet to tak naprawdę dyskryminacja mężczyzn, a kiedy dostają na ryj ewidentny przykład równouprawnienia z drugiej strony to wyśmiewają całą ideę, srają na środek pokoju i ogłaszają wielkie zwycięstwo w zaoraniu lewactwa xD
  • Odpowiedz
@isomalta: lol ale odklejona jesteś xD. Wiesz że mówimy o UK? To zobacz sobie tam statystyki. Taki plakat jest co najmniej kolejnym kopem w twarz brytolom zadanym przez ich własne instytucje.
  • Odpowiedz
@bacaa90:
ciemnoskóry ale bez typowego zachodnio-afrykańskich rys twarzy więc nie może być z USA,

zdecydowanie nie jest hindusem, hindusi odcieniem brązu wchodzą w żółty, ponadto koleś ma inną budowę czaszki

typ ma miks genów arabskich z północno-wschodnio afrykańskimi z domieszką europejskich dlatego obstawiam, żę pochodzi z północnej afryki z krajów muzułmańskich
  • Odpowiedz
Żadnej innej oficjalnej strony, czy gazety (jużo samym army nie wspomnę),

@isomalta: Nie wiem dlaczego zakładasz, że archiwalne plakaty z jakichś małych akcji (małych w skali kraju), jeszcze z czasów analogowych, koniecznie będą archiwizowane i trzymane przez lata w galeriach.

A właściwie wiem - chciałaś jedynie zdyskredytować absurd tego plakatu sugerując fejka, dlatego dopisałaś pikabu. A gdy ja wrzuciłem ten sam obrazek do google grafika, miałem odnośniki do reddita, facebooka,
  • Odpowiedz