W tych ogłoszeniach w dzielnicach na skraju #warszawa ceny są zawyżone o jakieś 20%... W-----a mnie to na maxa. Na ciul tak ja się pytam? Wiem ocb, ale muszę sie wyżalić po nocy #nieruchomosci
@Pepe_Roni: jak to oszacowałeś? Wiesz, że skoro faktycznie są przeszacowane, to nie będzie chętnych do zakupu i spokojnie możesz negocjować cenę? No chyba, że to takie gadanie jakie można przeczytać od kilku lat na wykopie, kiedy to niezależnie od ceny mieszkania zawsze były np o 20% za drogie w porównaniu z tym „ile realnie są warte”
@Pepe_Roni: to spojrz na Krakow - w Krakowie sie chyba buduje najchujowsze, najmniej ustawne mieszkania na rynku - bez balkonow, z widokiem na jezdnie czy na smietnik - cyk, cena pol miliona, milion xD z Warszawy przynajmniej mozna sobie wybrac jakas wioche pod Wawa i dojezdzac, Krakow ma tylko jako tako skomunikowana Wieliczke, a reszta musi auta miec ;) ale oczywiscie strefy czystego transportu ostro wprowadzaja.
#nieruchomosci
No chyba, że to takie gadanie jakie można przeczytać od kilku lat na wykopie, kiedy to niezależnie od ceny mieszkania zawsze były np o 20% za drogie w porównaniu z tym „ile realnie są warte”