Kiedy wy się zabijacie aby zdobyć pieniądze na wkład własny to w tym samym czasie górnicy z zamykanej PRYWATNEJ kopalni dostaną od rządu 170tys odprawy + 5 letni urlop górniczy, czyli 80% pensji przez 5 lat. Miłej nocy ( ͡°͜ʖ͡°) #polityka #gornictwo #nieruchomosci #afera
@JanDzbanPL Miałem dzisiaj o to sprzeczkę z ojcem dziewczyny. On jeszcze twierdzi, że jak to im źle będzie, bo jak pójdą do innej roboty to wpadną w drugi próg podatkowy XD
@JanDzbanPL: to jest śmiech przez łzy, na jakiej podstawie podatnicy mają się zrzucać na coś takiego? Bo państwo odchodzi od węgla? A jak odchodziło od polskiego przemysłu praktycznie znosząc cła z Chinami to ktoś się zrzucał na 5 letnie urlopy dla pracowników fabryk?
dostaną od rządu 170tys odprawy + 5 letni urlop górniczy, czyli 80% pensji przez 5 lat.
@JanDzbanPL: mała poprawka, chyba że czegoś nie wiem. Tu akurat jest o wyboru to albo to.... co nie zmienia faktu że za nasze pieniądze i jest to skandal
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Miłej nocy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #gornictwo #nieruchomosci #afera
@JanDzbanPL: po czym pójdą pracować do prywatnej/nowej kopali i powtórka! XD
@JanDzbanPL: mała poprawka, chyba że czegoś nie wiem. Tu akurat jest o wyboru to albo to.... co nie zmienia faktu że za nasze pieniądze i jest to skandal