Wpis z mikrobloga

Za każdym razem pod wrzuconym na FB zdjęciem debila nie potrafiącego parkować (czy intencjonalnie parkującego jak upośledzony), 90% komentarzy broni debila, a komentarze te wyłapują setki polubień xD

Na prawdę mam wrażenie, że mamy jakieś niedorozwinięte społeczeństwo (a przynajmniej tą część reprezentowaną przez aktywnie udzielających się w mediach społecznościowych). I nie ma znaczenia, czy to polityka, czy takie codzienne sprawy.

#bekazpodludzi #patologiazewsi #takaprawda #motoryzacja #samochody #polskiedrogi
lhotse89 - Za każdym razem pod wrzuconym na FB zdjęciem debila nie potrafiącego parko...

źródło: 29202940

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lhotse89: ja odkad przestalem korzystac z fb korzystajac jedynie z messengera to moje zycie zmienilo sie o 360 stopni nie muszac czytac takich wysrywow. Polecam.
  • Odpowiedz
@lhotse89: ja mam gruza, raz sobie stałem na parkingu obok wjezdza baba, jeb drzwiami, popatrzyłem sie na nią a ona wkorwiona jak smok. Do tego dzieciory, pod marketami syf ciasnota, więc rozumiem jak ktoś ma auto za 200k i malowanie drzwi to 2000zł, ale czy to usprawiedliwia stawanie na dwa miejsca? nie po prostu trzeba mieć gruza bo polski naród to same pały
  • Odpowiedz
  • 0
@lhotse89: ja mam gruza, raz sobie stałem na parkingu obok wjezdza baba, jeb drzwiami, popatrzyłem sie na nią a ona wkorwiona jak smok. Do tego dzieciory, pod marketami syf ciasnota, więc rozumiem jak ktoś ma auto za 200k i malowanie drzwi to 2000zł, ale czy to usprawiedliwia stawanie na dwa miejsca? nie po prostu trzeba mieć gruza bo polski naród to same pały

@Mawid_Dotyka: zawsze można stawać daleko
  • Odpowiedz
a i tak dla głąbów z komentarzy to ultra cenny egzemplarz, od którego wszyscy powinni zachować 2 metry dystansu, tak na wszelki wypadek xD

@lhotse89: Taka ciekawostka, to auto a właściwie to cała marka w Stanach Zjednoczonych jest trochę takim memem wręcz kojarzonym głównie z emerytami na zasadzie ktoś ma 70 lat i sobie kupuje corvette xD
  • Odpowiedz
ja mam gruza, raz sobie stałem na parkingu obok wjezdza baba, jeb drzwiami, popatrzyłem sie na nią a ona wkorwiona jak smok. Do tego dzieciory, pod marketami syf ciasnota, więc rozumiem jak ktoś ma auto za 200k i malowanie drzwi to 2000zł, ale czy to usprawiedliwia stawanie na dwa miejsca? nie po prostu trzeba mieć gruza bo polski naród to same pały

@Mawid_Dotyka: To jest akurat prawda. Jeśli nie chcesz
  • Odpowiedz
Na prawdę mam wrażenie, że mamy jakieś niedorozwinięte społeczeństwo (a przynajmniej tą część reprezentowaną przez aktywnie udzielających się w mediach społecznościowych). I nie ma znaczenia, czy to polityka, czy takie codzienne sprawy.

@lhotse89: To jest generalnie coś o czym ja bardzo często tutaj piszę za co mi się obrywa, w Polsce dalej jest niesamowite przyzwolenie na buractwo i drogową patolę.
  • Odpowiedz