Wpis z mikrobloga

#pokemontcg
U syna w przedszkolu/zerówce jest teraz moda na karty pokemony. Co polecacie kupić? Kompletnie nie ogarniam tego rynku. Zależy mi głównie na zabawie. Więc wolę dużo małych paczkach, aby raz na tydzień mu coś sprezentować. Z tego co kojarzę to boostery. Ale są one różne - ma to znaczenie jaki booster kupie? Jedyny mój warunek to oryginały, dziecko za małe na poważne kolekcjonowanie (ale jakby cos się trafiło, to wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Macie jakiś konkretny link do kupienia paczek? Te na Allegro to legitne (mam Smarta)? Dzięki!
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Patres: raczej w sklepach, w żabkach, w mediaexpert, w smyku, co jakiś czas gdzieś się pojawiają. Na allegro tylko zamknięte produkty z odbiorem własnym bo przyjedzie otwarte i pozaklejane.
  • Odpowiedz
@Patres: jak jesteś uparty na oryginały to możecie zacząć od etb, w środku jest książeczka, z listą kart z danego dodatku. Najnowszy dodatek to Phantasmal Flames. Jeżeli chodzi o to gdzie kupować, to bardzo często w lokalnych sklepach z planszówkami ceny bywają lepsze, niż te w internecie.
Co do oryginalności, to wiem po chrześniaku żony, że dzieciaki w tym wieku to bardziej zachwycają się mocą i wyglądem karty niż jej
  • Odpowiedz