Jak bardzo złym pomysłem jest wyznanie miłości poprzez list wręczony osobiście? Chciałem porozmawiać z koleżanką, ale widać, że nie było to dla niej komfortowe, a na wyjście się nie zgodziła (pracujemy razem, ale nie w jednym pokoju). #zwiazki #podrywajzwykopem
@John_Edgar_Hoover: nie chciała z Tobą gadać, nie chciała z Tobą wyjść. Daj sobie spokój, bo sobie tylko ciężkiego przypału w robocie narobisz. Już teraz pewnie będzie niezręcznie
@John_Edgar_Hoover: "nigdy go nie lubiłam, ale wyznał mi miłość więc teraz go pokocham" nie pomyślała żadna laska nigdy. Nie rób sobie obciachu, tylko zastosuj się do starożytnej metody "zwal se to ci przejdzie".
@John_Edgar_Hoover: co to za idiotyczny pomysł? sam pomyśl - ona nie chce nawet z tobą rozmawiać, czuje się zażenowana i chętnie by cię spławiła na dobre a ty jeszcze chcesz jej dać dowody na piśmie że zachowujesz się nieprofesjonalnie
@John_Edgar_Hoover: Kiedyś tak zrobiłem i to był początek 8 letniego związku.
Wtedy to już zagrałem va bank po wielu próbach i dopiero to kliknęło.
To jest kwestia co to za osoba i czy jej to się spodoba i to doceni.. Jak jest bardziej staroświecka to tak, jak pokolenie insta i tiktoka to sądzę, że gorzej.
@Sarza01: ona nie ma ani insta ani żadnego innego medium społecznościowego. W sumie to mnie w niej też urzeka ( ͡°͜ʖ͡°)
Ja już naprawdę nie wiem co robić, bo dla mnie jest kimś niepotwrzalnym i wyjątkowym (tak, zakochałem się) i wyłożenie kawy na lawe i tak niewiele zmienia. Sądzę, że podskórnie i tak zna moje uczucia. W życiu nie wolno się bać.
@John_Edgar_Hoover: skoro zaproponowałeś jej wyjście i odmówiła to nie jest Tobą zainteresowana, nie ma sensu pisać listu. Może lepiej pogadaj z nią i zapytaj jakiego mężczyzny szuka, będziesz wiedział czy masz jakiekolwiek szanse czy nie.
O tym liście to słuchałem do końca związku że właśnie to była ta piękna rzecz która ja tak urzekła. Nikt inny nigdy do niej nie napisał listu miłosnego itd..
Na niektóre to zadziała, ale to kwestia bardzo indywidualnia.
@Sarza01: wydaje mi się, że jest to bardzo romantyczne i oryginalne. Podczas rozmowy emocje czesto biorą górę, a tym sposobem daje się drugiej osobie czas na przemyślenie. Poza tym taki list zostawia ślad, inaczej
@John_Edgar_Hoover: Nie kompromituj się chłopie, na głowę chyba upadłeś. Już Ci dała wyraźnie do zrozumienia, że nie jest zainteresowana. Nie pogrążaj sie, bo staniesz sie posmiewiskiem i będziesz musiał pracę zmienić.
Nie rób sobie obciachu, tylko zastosuj się do starożytnej metody "zwal se to ci przejdzie".
sam pomyśl - ona nie chce nawet z tobą rozmawiać, czuje się zażenowana i chętnie by cię spławiła na dobre
a ty jeszcze chcesz jej dać dowody na piśmie że zachowujesz się nieprofesjonalnie
Kiedyś tak zrobiłem i to był początek 8 letniego związku.
Wtedy to już zagrałem va bank po wielu próbach i dopiero to kliknęło.
To jest kwestia co to za osoba i czy jej to się spodoba i to doceni.. Jak jest bardziej staroświecka to tak, jak pokolenie insta i tiktoka to sądzę, że gorzej.
Ja już naprawdę nie wiem co robić, bo dla mnie jest kimś niepotwrzalnym i wyjątkowym (tak, zakochałem się) i wyłożenie kawy na lawe i tak niewiele zmienia. Sądzę, że podskórnie i tak zna moje uczucia. W życiu nie wolno się bać.
Tylko ja z tamtą laska już byłem na kilku spotkaniach itd.. Znałem ją od podstawówki.
Ja bym próbował, ale czy będziesz mógł jej później "nie widywać" w robocie jak sprawa się rypnie?
Jak już to się na serio wysil, napisz coś wierszem, długie i ładne.. Samemu
@Sarza01: wydaje mi się, że jest to bardzo romantyczne i oryginalne. Podczas rozmowy emocje czesto biorą górę, a tym sposobem daje się drugiej osobie czas na przemyślenie. Poza tym taki list zostawia ślad, inaczej