Wpis z mikrobloga

Od ponad pół roku (po wizycie u mechanika) zero błędów w komputerze pokazuje INPA, aż czasem się zastanawiam, czy on w ogóle działa xD 425000 (oficjalnego) przebiegu zaraz pyknie, ale już za długo był spokój, parę dni temu padła stacyjka xd Teraz zimno jest to mi się nie chce w tym grzebać, odłączyłem aku i auto ma na razie urlop, jeżdżę drugim. Ale któregoś dnia się zbiorę i rozkręcę to, podobno to może być pierdoła do kupienia za grosze na allegro, albo grubsza sprawa, okaże się ( ͡° ͜ʖ ͡°) #e39 #samochody
Bad_Sector - Od ponad pół roku (po wizycie u mechanika) zero błędów w komputerze poka...

źródło: e39

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@FilipWWL: Tam były błędy termostatu, wypadanie zapłonu na dwóch garach i lambdy, poza termostatem, klasyk lewego powietrza w tych silnikach, mechanik wymienił termostat, silnik doszczelnił, więc w sumie to realne, że te błędy przestały się pojawiać :-) Tak sobie żartuje, bo jak czytam nie raz na reddit, czy jakichś forach, jakie cyrki ludzie mają z tymi autami, to mam wrażenie, że mam perełeczkę xD A kupiłem to jako padło za
  • Odpowiedz