Wpis z mikrobloga

Święta, święta i po świętach, ale #wykopaka trwa dalej! Poza oficjalną zabawą, co roku robimy sobie z @choochoomotherfucker paki na święta. No i teraz mogę pochwalić się moją - #pokapake

Kolejowy kalendarz od razu wyląduje na honorowym miejscu w moim biurze i już wiem, że będzie cieszył oki cały rok, tak jak robił to jego poprzednik. Wiecie, że taki mikolski kalendarz możecie od niej kupić? Wystarczy wysłać jej pw (no chyba, że jest się u niej na #czarnolisto, na co jest duża szansa xD).

Do tego kubek (cóż za personalizacja!!!), masa słodkości zza naszej południowej granicy- żelki, czekolady, kofola to zestaw ratunkowy na każdy gorszy dzień xD
Koci drapak też totalnie się przyda, a wszystkie gadżety (chociażby ta urocza mini kostka rubika czy oguras) razem tworzą mega spójną i przemyślaną paczkę. Widać napracowanko. Ale największe napracowanko widać na tej rzułtej mordzie. Ta dziewczyna zna się na robótkach ręcznych jak mało kto ಡ⁠ ͜⁠ ⁠ʖ⁠ ⁠ಡ. #wykopobrazapapieza #2137

Dzięki za tyle fajnych rzeczy, humoru i klimatu - ta coroczna tradycja to czysta przyjemność.
Jeszcze raz wielkie dzięki, @choochoomotherfucker 🖤
skomplikowanysystemluster - Święta, święta i po świętach, ale #wykopaka trwa dalej! P...

źródło: 1000017617

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach