Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@theOstry: to prawda, na szczescie jestesmy w pl.
Niechec do psow jest domena ruskiej swoloczy i prymitywow ze wschodu.

Na szczescia u nas pieski sa kochane
  • Odpowiedz
@theOstry: Wyobraź sobie, że nie każdy mieszka w Default City xD No dziwaczne, jak ktoś nie może jeść przy psie to niech je gdzie indziej xD ale w sumie dobrze wiedzieć, nie słyszałem o tym.
  • Odpowiedz
@evilman_: mi ostatnio wykopek pisał że lbn (8-sme największe miasto w Polsce) jest małym miastem, dopiero od TOP3 zaczynają się duże miasta xD Zresztą pamiętaj, istnieje wybór tylko między Wawką, a wsią, nie ma nic pomiędzy.
  • Odpowiedz
@theOstry: Jak byłem w Turcji z psem, to właśnie jakiś trans w habicie, w hotelowym lobby spruł się do obsługi, że jak tak można wpuszczać nieczyste zwierzę do budynku i że mają je natychmiast zabrać. xD Obsługa powiedziała że hotel jest "pet-friendly" i jak się jej nie podoba to może zmienić hotel xD
  • Odpowiedz
@theOstry: Dość mocno motywuje do psiarstwa XD Zresztą, jak im się nie podoba to mogą wracać do siebie, przecież to oni są tutaj gośćmi ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@theOstry: pewnego wieczoru spacerowałem z psem rasy samojed, 12 lat spory zawodnik ok 30, gdy zobaczył mnie recznikoglowy z synem ok 7 lat zaczæąl potwornie drzeć ryja. Dzieciak porzucił jakieś zakupy które niósł na głowie i wybiegł na ulicę pomiędzy zaparkowanymi samochodami. Prawie stracił życie pod białym vanem jadącym na szczęście pod górkę. Byli z jakiejś sekty ubrani na biało z duperelami.
  • Odpowiedz