Aktywne Wpisy
qzety +1
źródło: 1000014166
Pobierz
#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

W obliczu nachodzących zmian i rozszerzenia działań PIP pod kątem kontroli JDG rozważam podjęcie takiej współpracy i dorzucenie sobie odnogi.
Na ten momet mam 2 fvat przychodowe w miesiącu + dochód z UOP, więc nie wiem czy sie mnie czepią, ale może dla pewności nie zadzkodzi.
Pytanie jednak - potrafi ktoś powiedzieć coś więcej o samej samej współpracy, umowie, ryzyk po stronie inwestora?
Zastanawia mnie też co w przypadku gdyby PIP mimo wszystko dobrał się do aktywnego partnera plenti w związku ze spełnieniem znamion UOP na głownym kontrakcie (np w IT) i danej osobnie nie będzie już kalkulowało się utrzymywanie JDG - można wcześniej zwinąć partnerstwo?
#plenti #pytaniedoeksperta #jdg #kiciochpyta #pytanie @Plenti
źródło: image
PobierzProponuję inny sposób działlności bardzo podobny. Niedawno uruchomiłem wypożyczalnię p2p (ciągle jeszcze dodaję funkcjonalności) na którą
Co do Plenti @Saeglopur to jako sama firma są legit - jestem ich klientem jako odbiorca usługi (prywatny) od 3 lat i złego słowa powiedzieć nie mogę - świetny support, każdy wynajem bez problemu. Odnośnie partnestwa i wejścia w to jako udziałowiec - tu mam wątpliwości, stad też ten wątek, bo faktycznie operacyjnie ogarnianie tylu inwestorów wydaje się być uciążliwe (chyba, że umowy
@zibizz1: Nooo więc właśnie, przy dzisiejszym finansowaniu, leasingach, ratach dziwi mnie że oni chcą pozyskiwać akurat własnie kapitał. Muszę się tym zainteresować.
A w sprawie twojego przedsięwzięcia odezwę się :)
BTW widzisz jaki teraz jest boom na wszystkich platformach przez to jak Otomoto samo się zaorało kolejną absurdalną podwyżką cen. Znajomy sprzedaje części samochodowe, tysiące produktów
Ale pomysł żeby coś takiego traktować jako urozmaicenie dochodu w JDG - genialne
krótkoterminowy najem (2 tyg lub 1 mc) na epizodyczne sytuacje typu X-Box na wieczór z kumplami, kamerka Dji na wakacje itp. Fajna sprawa, żeby przetestować jakiś sprzęt przed zakupem albo nawet wydać te pieniądze tylko na wypożyczenie co wyjdzie wciąż lepiej niż ew zakup i utrata wartości leżącego później sprzętu. Model subskrypcyjny / sharingowy wydaje się rosnąć, dlatego zauważyłem w tym raczej
źródło: image
Pobierzidąc tokiem najczarniejszych scenariuszów dla biznesu to można przypomnieć że XTB nie ma ochrony BFG a KDPW do 20k euro a polacy ochoczo deponują tam dużo większe sumy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może programy afiliacyjne? Ja mam w księgowości taki i co miesiąc wystawiam fakturkę na kilka stówek. Tylko to wszędzie trzeba odrobinę regularnie się angażować żeby były regularne przychody. Albo możesz uderzyć w marketing internetowy i zamówie u Ciebie kilka wpisów na
@zibizz1: ano niestety, rocznym rozliczaniu + najdłuższej opcji partnerstwa, ale mnie satysfakcjonowałby i ten najniższy deklarowany zwrot (wciąż powyżej średniego % na produktach bankowych czy TOS) - i tak głównym celem byłoby wspomnaine już wczęśniej generowanie ruchu na nowym PDK,