Aktywne Wpisy
krystse +27
Chłop z takim doświadczeniem szuka już pracy za minimalną, ale nie ma kryzysu na rynku IT, sytuacja jest stabilna, eh
#programista15k #pracbaza #pracait
#programista15k #pracbaza #pracait
źródło: IMG_7490
Pobierz
dariusz44 +219
#gielda #maxkolonko #gieldowegownowpisy
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
-200 Akcji Microsoftu wpierdzielamy, wjeżdżamy do Portfela. Tymi Akcjami proszę wjechać k--wa do Portfela. OKEJ?! Proszę nimi wjechać i zajmujemy cały k---a portfel amerykański.
-No ale jak, przecież musimy mieć zgodę Żony...
-Jaką zgodę?! Wjeżdża pan k--wa 400stu dolarowym papierem do portfela...
-Ale WYCIĄGI, są Wyciągi z banku!
-Wyciągi??!! Na akcje po 400 dolków?!! K--wa wyciągnij tą kasę i wpierdziel w akcje MSFT, i k--wa tyle!
źródło: image
Pobierz

#gry #expedition33
No ja mam z 50h rozegrane chyba.
A! tak samo jak zebralem gestrale małe zeby móc rozbijac te kamienie i sie zastanawialem czemnu dalej nie moge rozbijac a
@ibeafraidi:
Jeśli używasz jako pikto (podbicie statystyk + unikalny atut) - działa od razu, ale masz tylko trzy sloty i tylko jedna postać może mieć przypisane dane pikto.
A jeżeli chcesz użyć jako luminy (atut
Ej dobra. Dopiero teraz pokonałem malarke haha. Miałem krótka przerwę od grania. Jak ogarnąłem dobrze picto i luminy to walka z renoir i malarką była turbo easy. Praktycznie za pierwszym razem ich pokonałem ze sporym zapasem jeszcze przedmiotów. Szczerze to jedne z łatwiejszych bossów. Przewidywalne bardzo ataki.
Co teraz robić po skończeniu?
W grze. I ze sobą ( ͡° ʖ̯ ͡°
Ale juz poddalem sie z simonem i bossami na plotnach hak dwoch dualistow
Skonczylem majac nabite 80h i postaci na 90 lvl
Moze jeszcze wroce pobic ostatnich bossow jak sobie
Ten list na końcu i to zakończenie jest tak soo deep że za głupi na to jestem chyba XD
Można by rzec:
Mamy rodzine malarzy, rodzice i 3 dzieci. Swiat gry toczy sie na plotnie stworzonym przez verso. W pewnym momencie verso umiera w pozarze, udaje mu sie uratowac alice, ktora jednak jest okaleczona
Cala rodzina mocno to przezywa, matka Aline wchodzi na plotno verso w ktorym spedza duzo czasu i gdzie sie zatraca. Dodatkowo maluje tam swoja rodzine, czyli okaleczona alice, renoir i verso (i
Co do kaca poekspedycyjnego - jak
@ZlodziejBilonownic fakt. Jestem ignorantem xd myślałem że po pokonaniu Malarki jest już koniec fabuły └[⚆ᴥ⚆]┘
@ibeafraidi: Zapewne najpierw do drużyny dodałeś Verso, później Lune, a na końcu Maelle. Kolejność klikania ma znaczenie.
Dzięki!