Aktywne Wpisy

vorky +291
źródło: 1000029715
Pobierz
nowszyja +199
Czaicie, że setki lat temu nasi przodkowie uznali, że gówna i szczyny na ulicach miast to zły pomysł i wybudowali kanalizację, a w XXI wieku psiegrywy postanowiły zasrać i zaszczać miasta przy pomocy kundli? xD
Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty
Ta zima pokazała skalę zasyfiania polskich miast przez psiarzy. Populację psów w miastach należy drastycznie ograniczyć, oraz wprowadzić jedyny skuteczny sposów walki z syfiarzami nie sprzątającymi po kundlach: testy DNA! Mandaty w takiej wysokości, aby pokryć koszty
źródło: d6f2d339283d36635d0cc9dad09d61792c278ff3a8ebf61448cd5bcc76b30f66
Pobierz
![18 lat piekła za niewinność. Jak system zniszczył Tomasza Komendę [ANALIZA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7db4a971a4e2cc0f3ef69f1a2897774e83175650c4628e525fef6b0459d8627d,q80.jpg)

#gry #expedition33
@ibeafraidi: niestety (╯︵╰,)
@ibeafraidi: Paanie, do końca jeszcze dość daleko (ʘ‿ʘ) Czeka cię jeszcze emocjonalny rollercoaster (i jeszcze lepsze walki, zwłaszcza jeśli robisz poboczne rzeczy).
Btw. ja miałam dwa takie momenty, gdzie zastanawiałam się, czy to już koniec historii, a nie był ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ibeafraidi:
Generalnie to po walce polecałbym nie robić za dużo pobocznego kontentu(może tylko questy towarzyszy) tylko od razu walić za fabułą, bo tak to zmieciesz wszystko pierdnięciem i ładunek emocjonalny nie wejdzie odpowiednio.
Potem można wczytać sejwa sprzed walki i zacząć zamiatać mapę.
@LeVentLeCri: e to jak patrzałem na poradnik to jakby 3 chaptery tylko zostały. To dobrze ze jeszcze troche zostało. Ogólnie to
@ibeafraidi: Nurkowanie jest rozczarowujące, bo nie ma żadnych podwodnych lokacji, a tylko miejsca, w których Esquie niby może zanurkować, żeby coś wyłowić (zdaje się,
@ibeafraidi: są w powietrzu, musisz najpierw odblokować latanie.
@ibeafraidi: jeszcze w trakcie
P.S. Mnie z kaca "poekspedycyjnego" dopiero Lost Records Bloom and Rage wyleczyło i polecam bardzo jeśli lubisz Life is Strange czy ogólnie filmogry.
@tony coś ty pedzioł?! Nie gralem wczesniej w turówki i myslalem ze sa do d--y ale to mi sie podoba
@LeVentLeCri a simon to z fabuły czy dodatkowy boss?
@ibeafraidi: Simon jest opcjonalny, ale warto. Najlepiej zrobić do niego podejście, jak już będziesz miał w miarę wysoki lvl postaci i zdobędziesz fajne pikto typu Malowana Moc (must have), Druga Szansa, Oszust i jakieś zwiększające siłę ataków.