Wpis z mikrobloga

@theOstry: a co z tymi co adoptują i nie sprzątają?
PS wszystkich co nie sprzątają po psie powinni j---ć prądem i tym psim gównem, które nie zostało posprzątane. Nic mnie tak nie w-----a jak muszę buty czyścić po każdym spacerze
  • Odpowiedz
@owl152: no nie, i to jest niezdrowe czy niszczy środowisko. Ale tak się martwią o środowisko, że nie przeszkadzają im sztucznie naśnieżone stoki w górach, które pochłaniają ogromne ilości wody i energii, a także przez sztuczne oświetlenie mogą mieć wpływ na lokalne zwierzęta. No ale wielu lubi zjeżdżać na nartach, więc koszty środowiskowe tego już nie przeszkadzają.b
  • Odpowiedz
@theOstry: już z jedną idiotką się kłóciłem na forum: "o jejku jejku bo biedne zwierzątka, bo dzieci z autyzmem" XD

a c--j xD bede n-------ł bo mogę
  • Odpowiedz
@theOstry: Jest mnóstwo argumentów przeciwko petardom - rozpoczynając od zaśmiecania środowiska, przez osoby z padaczką, dla których sam huk (nawet nie światełka) może spowodować atak (sam mam kolegę, u którego padaczka pojawiła się właśnie w noc sylwestrową przez petardy i do dzisiaj ma fobię), na troglodytach narażających się na poważne kontuzje, za których leczenie płacimy wszyscy w składkach NFZ. To głównym argumentem jest strach piesków, który w dzisiejszych czasach część
  • Odpowiedz
  • 17
@Coxex: ja mam kolege z padaczka, który szedl sobie i nagle wyskoczyl "odwolywalny" wilczur. Dostal ataku padaczki, upadl na ziemie. Nikt mu nie pomogl, psiarz uciekl. Co do nfz to koszty leczenia pogryzien sa wieksze niz od petard.
  • Odpowiedz
Jest mnóstwo argumentów przeciwko petardom

@Coxex: nie wytłumaczysz, równie dobrze możesz rozmawiać z ledwo kumajacym menelem pod żabką. Ot, prymitywy, których rozrywką jest robienie bum i na złosć innym. Oczywiscie życzymy rekordu oślepionych i pozbawionych palców dresów jak zawsze ;)
  • Odpowiedz
  • 10
@Coxex: nie wytłumaczysz, równie dobrze możesz rozmawiać z ledwo kumajacym menelem pod żabką. Ot, prymitywy, których rozrywką jest robienie bum i na złosć innym. Oczywiscie życzymy rekordu oślepionych i pozbawionych palców dresów jak zawsze ;)

@Marysiabaton:

nie wytłumaczysz, równie dobrze możesz rozmawiać z ledwo kumajacym menelem pod żabką. Ot, prymitywy, których rozrywką jest robienie gówna swoim psem i nie sprzątanie tego na złosć innym. Oczywiscie życzymy rekordu pogryzionych
  • Odpowiedz
  • 11
@theOstry: biedny pajacu, jedyne na co pozwala ci pojemnosć twojego mózgu to argument odpowiedzialności zbiorowej, domena najbardziej tępych, podatnych na propagandę proli. Nie wiesz z kim masz do czynienia ale twoja wścieklosć ma rację bytu jedynie, kiedy każdy jest twoim urojonym niesprzątającym psiarzem z amstaffem, bo nawet twój chory mózg broni się przed świadomościa bycia bydlakiem terorryzującym niewinnych. Ale takim bydlakiem właśnie jesteś i zostaniesz nim do końca życia (
theOstry - >@theOstry: biedny pajacu, jedyne na co pozwala ci pojemnosć twojego mózgu...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@theOstry:

ja mam kolege z padaczka, który szedl sobie i nagle wyskoczyl "odwolywalny" wilczur. Dostal ataku padaczki, upadl na ziemie. Nikt mu nie pomogl, psiarz uciekl. Co do nfz to koszty leczenia pogryzien sa wieksze niz od petard.

Nie widzę tutaj żadnego argumentu za strzelaniem w sylwestra;) No ale cóż, widać, że trollujesz, więc nie ma co poważnie dyskutować
  • Odpowiedz