Aktywne Wpisy

Colt__ +496
Kto grał daje plusa.
źródło: 1000014139
Pobierz
tyrytyty +152
Wisła złoży oficjalną skargę do KE na Śląsk i ogólnie polski futbol że finansowanie go przez samorządy narusza regulacje o nieuczciwej konkurencji. Załączam potencjalne kwoty które musiałyby oddać kluby (i samorządy dostałyby bana na finansowe pomaganie im), to oczywiście górne widełki
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
KE nie musi nakazywać oddania pieniędzy ale w Hiszpanii już to zrobiła - jest precedens, natomiast jest wachlarz także pomniejszych środków które może zastosować by to ukrócić.
#mecz #
źródło: image
Pobierz

100zł na fajerwerki raz do roku to przepalanie pieniędzy.
10 tysięcy rocznie na 40 kilowego psa by srać nim codziennie i szczać na elewacje - to jest dobra inwestycja.
Co do reszty wypowiedzi - znałem psiare co przyszła na imprezę pracowniczą ale musiała się po godzinie zmyć bo sąsiedzi dzwonili, że psiecko płacze i musiała jechać je uspokoić xD
Ja tam nic nie chce mowic, ale to wy sie splakaliscie o to na co kto wydaje hajs XD
Nikt nawet na ten wpis nie zwrocil wiekszej uwagi, a wy dorobiliscie sobie do tego jakies bzdurne teorie XD
"zakazac petard"
"marnowanie pieniedzy"
xD
Mnie to tez lekko irytuje, ale nie dorabiam do tego jakichs dziwnych teorii i nie przeliczam ile ktos na cos wydaje, bo szczerze? W dupie to mam. Niech sobie nawet zdychaja z glodu wydajac wszystko na psa. Co mnie to interesuje?
I z reszta nie pisz juz do mnie tylko ubieraj czapeczke ze smigielkiem i idz na krucjate dalej