Wpis z mikrobloga

@theOstry: No, ale większość przez psy, to nie ma żadnego życia towarzyskiego, bo nigdzie nie wyjdą, nie pojadą. Wszystkie pieniądze co Ty wydajesz na rozrywkę, to oni zostawiają u weterynarza, albo w sklepie za karmę. Dlatego ich boli, bo Ty możesz się bawić. Im zostaje nakrycie się kocem w łazience i trzęsienie się, bo sami mają większe zaburzenia od psów, a psy są odbiorcami ich emocji i boją się z
  • Odpowiedz
  • 1
@mrsopelek: a co z zabitymi grzybiarzami przez psy? nie mowiac juz o setkach zagryzionych saren.

Co do reszty wypowiedzi - znałem psiare co przyszła na imprezę pracowniczą ale musiała się po godzinie zmyć bo sąsiedzi dzwonili, że psiecko płacze i musiała jechać je uspokoić xD
  • Odpowiedz
  • 3
@theOstry: widze takie tiktoki, bo na fb nie wchodze. I je blokuje z komentarzem "Strzelac caly rok" albo podobnym.
Mnie to tez lekko irytuje, ale nie dorabiam do tego jakichs dziwnych teorii i nie przeliczam ile ktos na cos wydaje, bo szczerze? W dupie to mam. Niech sobie nawet zdychaja z glodu wydajac wszystko na psa. Co mnie to interesuje?
  • Odpowiedz