Wpis z mikrobloga

T 36 lubelskie/mazowieckie

Zgłoszenie bfd22750b91b162d z dnia 2025-12-24 23:48:02

Imię: T
Miejscowość: lubelskie/mazowieckie

Kim jestem?
Na pierwszy rzut oka sprawiam wrażenie poważnej osoby, ale to tylko pozory – w głębi duszy mam duże pokłady ironii, sarkazmu, a także jestem wielbicielem czarnego humoru oraz wszelkiego rodzaju memów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Moje życie prywatne i zawodowe jest poukładane, więc jeśli szukasz huśtawek emocjonalnych to wątpię żebym był odpowiednią osobą. Szukam kogoś, kto dopełni mój świat i z kim będę mógł dzielić codzienność, wyjechać gdzieś na weekend, coś pozwiedzać a innym razem oglądać razem filmy na Netflixie dzieląc się przekąskami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wygląd
Mam 187 cm wzrostu, ważę 95 kg. Regularnie odwiedzam siłownię. Podobno potrafię zapewnić poczucie bezpieczeństwa, tak fizycznego jak i psychicznego. Szatyn z zielonymi oczami, z zarostem, który podobno dodaje mi uroku – przynajmniej tak mówią znajomi i babcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zainteresowania
Technologia, komputery, fizyka, matematyka, historia i geopolityka to tematy, które mnie fascynują. Mam też skłonność do nocnego przeglądania Wikipedii i oglądania filmów dokumentalnych.

Czego oczekuję?
Chciałbym spotkać osobę, z którą będę mógł cieszyć się wspólnym czasem – zarówno na spokojnie, oglądając filmy i grając w planszówki, jak i aktywnie, np. spontanicznym #nightdrive w góry przy dobrej muzyce. Zależy mi na partnerstwie opartym na szczerości, wspólnych rozmowach i takiej atmosferze, w której obie strony czują się swobodnie. Chciałbym mieć "flow" z kimś, kto czuje podobnie. Po prostu być sobą, nie musieć niczego udawać i dawać od siebie to co najlepsze. Tego oczekuję też z drugiej strony

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Poranne przytulanie, potem śniadanie i wspólna decyzja jak spędzamy dzień. Czy może gdzieś jedziemy, czy mamy lenia i cały dzień leżymy przytuleni oglądając filmy :)

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Śluby, dzieci, u----i
dzieci: jak najbardziej
ślub: nie mam ciśnienia ale jeśli to będzie ta jedyna to czemu nie :)
p-------y: nie palę
a-----l: nie piję, nawet przy specjalnych okazjach

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonylubelskie/mazowieckie #mirekszukamirabelki
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach