Aktywne Wpisy

blunch +622
Dobry uczynek spełnion ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
Pitbull puszczony wolno bez smyczy w parku rzucił się na kobietę i jej psa. Leżeli sczepieni na śniegu. Słyszałem wołanie o pomoc, widziałem krew na rękach właściciela, na kobiecie i jej psie.
Szybki telefon na policję. Pies po kilkunastu uderzeniach pięścią przez właściciela puścił kobietę i jej pupila. Facet w międzyczasie gdy usłyszał syreny zaczął uciekać.
Udało mi się go złapać i zmusić do przyjazdu
źródło: PXL_20260131_080019793
Pobierz
Besalama +845
W Niemczech zrobiono zdjęcie kierowcy bo przekroczył prędkość o 6 km. Ale to nie koniec, zauważyli też kota który był w kabinie razem z kierowcą. Koty w Niemczech muszą byc transportowane razem z bagażem i nie mogą ot tak przebywać razem z ludźmi podczas podróży gdyż mogą zakłócić prowadzenie pojazdu. Oczywiscie za kota kierowca dostal oddzielny mandat. Zdjęcie obiegło niemiecki internet gdyż kotu też wlepili czarny pasek xD
#heheszki #
#heheszki #
źródło: 3101
Pobierz

Zgłoszenie 87aaed2404b73ed4 z dnia 2025-12-15 21:04:20
Imię: Anonim
Miejscowość: Kraków
Kim jestem?
Mam 31 lat i mieszkam w Krakowie. Pracuję, gdzie mam kontakt z ludźmi. Moja praca nie jest jakaś ambitna ani nie zarabiam milionów monet, ale dzięki niej poznałem super ludzi, z którymi mam bardzo dobry kontakt poza pracą. Jestem spokojny, ale jak ktoś mnie zdenerwuje, to potrafię powiedzieć, co myślę. Ewentualnie powiem, ale to dopiero po jakimś X czasie, gdzie na przykład będę się mył i wygram konwersację w swojej głowie XD Domator, ale czasami chcący gdzieś wyjść między ludzi. Nieśmiały, ale dzięki pracy oraz nauce nad sobą staram się przełamywać swoją nieśmiałość. Niekiedy z pozytywnymi, jak i negatywnymi doświadczeniami. Czasami bezsensownie gadam czy też mam głupie poczucie humoru, ale potrafię powiedzieć coś poważnego oraz porozmawiać na ważne tematy. Także nie jestem idealny i mam red flagi, ale jakieś green flagi się znajdą. Albo mam taką nadzieję, że jakieś są XD
Czemu tutaj wstawiłem ogłoszenie? Po zakończonym ponad dwa lata temu związku powróciłem na Tindera oraz próbowałem sił na innych aplikacjach randkowych, ale po rozmowach czy spotkaniach z kobietami zwątpiłem w szukanie miłości na takich appkach. Oczywiście wiem, że wykop nie jest portalem matrymonialnym, ale wolę już szukać tutaj, gdzie wstawia się śmieszne obrazki czy gdzie grasował Pan Rumun z IBM-u albo odwalają się inne powalone akcje, więc Wykop > Tinder XD
Wygląd
Mam 180 centymetrów wzrostu i ponad 90 kilogramów wagi. Ubieram się raczej normalnie pod daną okazję. Mam brodę z wąsami i długie brązowe włosy, gdzie czasami robię sobie kucyka, a czasami mam je rozpuszczone. Od około trzech lat noszę okulary, gdyż wykryto u mnie wadę wrodzoną. Jeśli kogoś tutaj poznam, to wyślę swoje zdjęcie, bo nie jest łatwo opisać wygląd
Zainteresowania
W zaciszu domowym spędzam czas na swoich zainteresowaniach. Oglądam filmy/seriale/wydarzenia sportowe, gram w gry, słucham muzyki, czytam książki, trenuję czy przeglądam memy.
Filmy/seriale/wydarzenia sportowe - Z filmów i seriali lubię każde gatunki, ale najbardziej oglądam coś z pokroju komedii. Ostatnio z filmów oglądałem Vinci 2 i nawet mi się podobał, więc nie był tragiczny, jak są o nim opinię, ale do jedynki sporo brakuje. Co do wydarzeń sportowych, to dużo oglądam piłkę nożną. W większości angielską Premier League, ale już częściej widzę, że zasiadam do oglądania takiej rodzimej pierwszej ligi. Czasami obejrzę ligę czeską, ale to już nie tak, jak kiedyś. Oglądam też jakieś stare mecze na przykład z mistrzostw świata, europy czy ligi mistrzów, gdzie moim zdaniem miało to taki większy vibe. Oprócz tego zerknę na wrestling, formułę 1 czy na inne rzeczy. Jestem ciekawy zbliżającej się zimowej olimpiady
Gry - Z gatunkami gier też nie mam problemu i lubię wszystkie. Najbardziej ogrywam gry single player z dobrą fabułą. Oczywiście lubię Fifę czy jak się tam nazywa teraz EA FC, ale nie jestem jakimś napaleńcem, żeby co roku ją kupować. Obecnie gram w Red Dead Redemption, ale też mam do ogrania sporo innych gier w swoich bibliotekach i muszę dokończyć na przykład Mafię czy Kingdom Come Deliverance, gdzie zacząłem opisane gry, a je odłożyłem
Muzyka - Co do muzyki, to słucham, co wpadnie w ucho. Najbardziej słucham muzyki z lat 70/80/90, starego polskiego rapu, metalu, rocka, trance, house czy hardstyle
Książki - Tutaj bardziej dominują książki sportowe związane jakże by nie inaczej z piłką nożną, ale sporo mam książek związanych z historią Krakowa i dzielnicy, w której mieszkam
Trening - mam rowerek stacjonarny, trenażer i hantle, na których staram się ćwiczyć, ale w przyszłości myślę, żeby chodzić na siłownię
Oprócz siedzenia w domu lubię czasami spędzić czas na zewnątrz. Chodzić do kina, kawiarni czy do jakichś knajp, żeby spróbować sprawdzone miejsca lub odkryć nowe, wyjść na spacer, do muzeum, żeby zobaczyć ciekawą wystawę. Chodziłem też na stadion na mecze piłkarskie, ale nie mam siły, żeby kibicować na żywo. Może się zmuszę i w najbliższym sezonie wiosennym będę chodzić, ale życie dokładnie zweryfikuje
Czego oczekuję?
Chciałbym poznać kobietę, która byłaby szczera, wierna, zaangażowana w poznanie i w związek oraz potrafiła rozmawiać i żartować. Chociaż jest to napisane prosto, to i tak są to cechy, które nie są spotykane lub są mało spotykane w obecnych czasach
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Jakoś nie mam wyobrażenia, jak mógłby wyglądać idealny dzień z drugą połówką. Każdy dzień i każda chwila spędzona z bliską osobą byłaby najlepsza. Wstawać rano, gdzie widzę jej pojawiający się uśmiech na twarzy. Robienie razem jedzenia. Rozmawianie o naszych planach na dzień. Śmieszkowania i dogryzania sobie. Spędzania czasu w zaciszu domowym czy poza domem. Przytulać się, wspierać czy wysłuchiwać w dobrych, czy gorszych dniach. Taki zwykły, ale dla mnie niezwykły czas z ukochaną osobą
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub może być cywilny, jak i kościelny. Jest to kwestia dogadania z drugą połówką
Dzieci - nie wiem. Z jednej strony fajnie byłoby mieć taką małą wersję siebie. Opiekować się, dbać o nią i dawać jej dużo radości oraz miłości. Z drugiej strony jednak nie, bo wiem, jaki świat jest okrutny itd. Będę chciał to omówić z partnerką i dowiedzieć się, jakie ma ona zdanie na ten temat
A-----l - nie piję, jestem abstynentem
P-------y i u----i - nie
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonykrakow #mirekszukamirabelki