Wpis z mikrobloga

@adreno420: Zostaw tak i tylko usuń konwersacje jak już, jakbyś się hipotetycznie spotykał z jej koleżanką i jej spodobał, to ta rozmowa nie będzie miała znaczenia w zasadzie, no i z jednej strony dobrze że napisałeś, wiesz chociaż na czym stoisz niż gdybyś miał później żałować że nie próbowałeś
  • Odpowiedz
@adreno420: ja bym zostawił, bo w tej formie wygląda spoko, a jak będą komunikaty o usuniętych wiadomościach wtedy będzie można domyślać się, że było tam coś gorszego, a obecnie nie ma do czego się przyczepić

Co jak kiedyś np. Randkowal bym z jej koleżanka i by się okazało że kiedyś pisałem do niej

Mów że jej nie znałeś, nazwijmy ją Klaudia i nie wiedziałeś kto to jest, a byłeś nastawiony
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: pamiętam jeszcze czasy, kiedy ludzie pisali do siebie w necie i nikt nie pytał dlaczego piszesz, po co, czego chcesz xD po prostu się gadało albo zamieniało kilka słów i czesc, nie żebym się jakoś mocno czepiał, ale rozmowa trochę jak w okienku po wizę USA xD
  • Odpowiedz
@adreno420: też mam ocd, ale akurat nie miałem nigdy myśli w kierunku, który nakreśliłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za to faktycznie były sytuacje, że pisałem do różnych dziewczyn a potem je widziałem na żywo. Z jedną potem przypadkiem piłem i spytałem czemu mi tak pocisnęła na FB. A ona, że musiała miec zły, ale generalnie nie pamięta. A co do reszty to w 100% albo udawały,
  • Odpowiedz