Aktywne Wpisy

Mantusabra +7
ciekawe kim jesteście w ogóle eh

fsfdjf +11
dostałam bojowe zadanie i mam przygotować playlistę z hiciorami na wesele kumpeli i stresuje się jakby zależało od tego moje życie (mam na to 7 miesięcy a już spędza mi to sen z powiek)

@mamracjewieszotym: Kobieta nie ma ŻADNEGO instynktu, który popychałby ją do dziecka. To tylko i wyłącznie sprawka wysokiego popędu mężczyzn, którzy chcą dzieci z naturalnych dążeń do stadnego życia ze swoim klanem.
Kobiety nie chcą dzieci, gdy tych dzieci nie potrzebują by przetrwać, co się dzieje dokładnie teraz. Im większa bieda, syf, nędza i dzieci jako polisa - tym rodzi się więcej dzieci. A tak, po
A kobiety mają instynkt, tylko że można go zaspokoić jakimś psem czy kotem: za 10% zamieszania i kosztu masz 50% satysfakcji rodzicielskiej że swojego psiecka czy kociecka
@heniek_8: Który odpala się dopiero po zapłodnieniu. Dokładnie jak u żółwia.
@kupkesobieciagne: Nie chcą, dokładnie tak jak samice. Również iu nie istnieje żaden instynkt, poza chęcią kopulacji, co dokładnie widać obecnie.
Gdyby dzień później zobaczyła swoje żółwiki to by je zjadła
Nie mam nawet własnego mieszkania, a to moim zdaniem już mnie wykreśla. ;)
Nie chcę skazywać dziecko na rodziców na wynajmie.
@elena-mary: U kobiet po zapłodnieniu i przy rodzeniu. Przed tym są zimne. Mężczyzna natomiast ma wysoki popęd.