Sam mam poglądy bliżej prawicowych i kompletnie tego nie rozumiem jak inni ludzie o poglądach prawicowych mogą sympatyzować z rosją xD przecież to jest nasz wróg dosłownie od zawsze #kanalzero
@altknight1337: ta, pewnie sam Tusk się wkradł na profil Brauna i Korwina i wrzucił te ich ostatnie brednie w obronie PRL.
@Pepe9248: bo polski alt-right to nic innego niż farbowane komuchy. Temat znany nie od dawna, nawet “12 gorszy” Kazika (który ostatnio też mocno skręcił w prawo) o tym wspomina. Oni chcą drugiego PRL lub innego dyktatorskiego ustroju, ale bardziej pobożnego i bardziej anty zachodniego.
@altknight1337: w sensie nie chodzi mi oczywiście o wszystkich, ale często właśnie tacy najbardziej skrajni mają takie poglądy i też uważam, że potem jest to wyciągane przez niektóre media i wszystkich wrzuca się do jednego worka
bo większość prawaków wali rosję, tylko w libkowych mediach powstała propaganda o sympatyzowaniu z rosją byle wywołać negatywne emocje
@altknight1337: dlatego jak zachód walczy z Rosją to cisną po zachodzie bo przekazuje pomoc Ukrainie, która hamuje kacapskie zapędy? Na prawackich forach jest nonstop jazda po zachodzie a walenie Rosji polega na tym, że się o niej zgodnie milczy.
@makaronzjajkiem: ale dokładnie o to chodzi XD, wyciąga sie pojedyncze tweety i przypisuje wszystkim prawakom. Prawdziwy Polak ma gdzieś brednie JKM i chce Polski niezależnej od moskwy czy berlina
@altknight1337: tak, prawdziwy polak ma gdzieś brednie Krowina lub Brauna, a później cyk, 9% w sondażach. Jak rozumiem się prawica oburzyła tym co ostatnio odstawiły te dwie persony i dosadnie skrytykowały te wypowiedzi, czy jednak była cisza w eterze? Jeszcze do tego bezczelnie piszesz o "pojedynczych tweetach", gdzie Braun swoje tezy głosił przed kamerami, a później profile związane z jego ugrupowaniem udostępniały to gdzie się da.
Sam mam poglądy bliżej prawicowych i kompletnie tego nie rozumiem jak inni ludzie o poglądach prawicowych mogą sympatyzować z rosją xD przecież to jest nasz wróg dosłownie od zawsze
@Pepe9248: największy problem z rosją jest taki że brytole i yankesi nie walczyli przeciwko nim w II wś, a teraz mamy tego skutki ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pepe9248: Subtelna propaganda przez lata sączyła im motyw przewodni "państwa zachodnie to upadek wartości i cywilizacji, im dalej na wschód tym bardziej konserwatywnie". Liczne teorie spiskowe widziały uwikłanych w spiski wszystkich najważniejszych polityków, aktorów i bankierów z wszystkich krajów tylko jakoś nigdy z Rosji. Próba opublikowania artykułu o udziale Rosji w spiskach, kończyła się na takich portalach banem. Treści polaryzujące na osi "zgniły zachód - konserwatywna Rosja" często były łączone
@Pepe9248: Ale to po obydwu stronach spektrum politycznego są tacy ludzie, ale wykopkom się coś ubzdurało, że tylko na prawicy. Ja np. zauważm sentyment do ZSRR tylko po lewej stronie vide Czarzasty ¯\(ツ)/¯
@Khorne_: wiem, że po obu stronach są tacy ludzie, ale z własnego doświadczenia mając pewne poglądy prawicowe i interesując się historią kraju oczekiwałbym, że właśnie takie osoby o których pisałem powinny być jakimś marginalnych wyjątkiem i bardziej mnie to dziwi, że tak nie jest niż to, że np. grupy ludzi o poglądach lewicowych uznają zsrr za wyzwolicieli Polski
#kanalzero
@Pepe9248: bo polski alt-right to nic innego niż farbowane komuchy. Temat znany nie od dawna, nawet “12 gorszy” Kazika (który ostatnio też mocno skręcił w prawo) o tym wspomina. Oni chcą drugiego PRL lub innego dyktatorskiego ustroju, ale bardziej pobożnego i bardziej anty zachodniego.
źródło: IMG_7407
Pobierz@altknight1337: dlatego jak zachód walczy z Rosją to cisną po zachodzie bo przekazuje pomoc Ukrainie, która hamuje kacapskie zapędy? Na prawackich forach jest nonstop jazda po zachodzie a walenie Rosji polega na tym, że się o niej zgodnie milczy.
W sumie, po co
źródło: image
Pobierzznowu przypisujesz to jakimś skrajnym kretynom i rzutujesz na wszystkich prawaków
@Pepe9248: to na kogo głosujesz, skoro cała prawica jest prorosyjska?
@Pepe9248: największy problem z rosją jest taki że brytole i yankesi nie walczyli przeciwko nim w II wś, a teraz mamy tego skutki ( ͡° ͜ʖ ͡°)