Wpis z mikrobloga

Jakby ktoś nie wiedział, to trade liga właśnie umarła xD Na tym etapie, to oni w styczniu mogliby przerobić tego templa i puścić 0.4.1 i całą ligę od zera.
#pathofexile2
marv0oo - Jakby ktoś nie wiedział, to trade liga właśnie umarła xD Na tym etapie, to ...

źródło: rip

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@aleroc: Ale nie o to chodzi. Omeny pójdą w górę a jak ktoś np. ja ma w stashu 40divów to może je sobie wsadzić w dupę, bo zaraz ich wartość się wyzeruje. +Penie już Marek Robert płacze i szuka frajera który w święta to zapatchuje, zanim 95% graczy wyleveluje postać żeby to abusować.
  • Odpowiedz
@marv0oo: oni maja jakies triki albo ja nie ogarniam, oni potrafia miedzy soba handlowac tokenami do uruchomienia tampla

fubgun opisal metode ponizej 72 level ale przy rozbudowanej swiatyni 2 pokoje robia juz level wiec tak sie nie da grac i on tez przestal

jak niby kupic te crystals ? :D
KrowkaAtomowka - @marv0oo: oni maja jakies triki albo ja nie ogarniam, oni potrafia m...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@marv0oo: Jak dla nich taki scenariusz jest nawet na reke, bo gracze sami pokazuja rozne sposoby na abusowanie mechaniki na ktore oni sami nie wpadli. Darmowi testerzy zawsze najlepsi.

Sporo ludzi napisze, ze to TYLKO Eearly Access i nikt nie powinien byc nawet karany za takie akcje, mimo ze sa w pelni swiadome. Pewnie czesc prawdy w tym jest, ale z drugiej strony jak content creatorzy, Ci wieksi i mniejsi,
  • Odpowiedz
@KrowkaAtomowka: spędziłem 3h wczoraj farmiąc na mapach temple od zera (olałem temat mechanikę totalnie po akcie 3) i nawet nie zacząłem tego "wenża" xd jak to było u ciebie? Mechanika jest o tyle z dpy że w ogóle nie tłumaczy co sie wydarzy jak zrobisz akcje X
  • Odpowiedz
@Spring90: @szmichal @travq @marv0oo ja to ogadalem, nie bylo by zadnego problemu i nie bylo by cudownego farmienia gdyby nie jedna rzecz ktora on zrobil

w jakis sposob zaczeli handlowac crystalami ktore odpalaly tego templa i mog go farmic w nieskonczonosc bez potrzeby utrzymywania lvl 72 na tym polega problem i za to dostal bana
  • Odpowiedz