Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +81
Oto jeden z przykładów dlaczego rozumny człowiek gardzi warszawą (celowo z małej).
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
źródło: image
Pobierz
Krupier +115
A widzieliście nową narrację sugerującą, że Konfitura i jemu podobni są pośrednio odpowiedzialni za to, że karetki nie mają jak przejechać, bo kierowcy nie mają im gdzie zjechać, bo wszystko jest osłupkowane i "otrawnikowane" z powodu donosicielstwa tych okrutnych społeczników? xD
Który to już poziom odklejki?
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi #polscykierowcy
Który to już poziom odklejki?
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi #polscykierowcy
źródło: obraz
Pobierz

#wiewiorka #zwierzaczki #cutenessoverload #dokarmianieptakow #krakow
źródło: Messenger_creation_A4F73553-8F5B-450D-AD04-38DCD6CF401A
PobierzJesteś bordo :o
@whos_your_daddy_snakegirl:
Dziś aby dostać bordo z pozycji poza klasyfikacja wystarczy dodać jedno znalezisko, które dostanie kilkaset wykopów. Rzadko coś dodaję ale za każdym razem po dodaniu jednego tylko znaleziska mam bordo przez kilka tygodni. Kiedyś dało się wbić za same plusy na komentarzach, dziś to praktycznie niewykonalne.
To, że to nie problem to ja wiem xD zwyczajnie chciałem złożyć kondolencje @kasiknocheinmal
PS. Właśnie zdefiniowałaś swój życiowy peak jako bycie cyfrową kucharką dla armii piwniczaków w czasach, gdy internet był jeszcze na korbkę ( ͡º ͜ʖ͡º)
No, szczególnie brak newsów i ciekawostek mi brakuje :/.
Z pyskówkami nie mam problemu, bo dobrze sobie w nich radzę. Sam też lubię prowokować.
źródło: temp_file9032518647036024927
Pobierz